2008. október 30., csütörtök

A Cartoon Network 2008. novemberi újdonságai

A Cartoon Network idén is készül halloweeni összeállítással, valamint két új évaddal és egy maratonnal.


Halloween: ÖSSZEÁLLÍTÁS
október 31-től november 2-ig

A Cartoon Network kölcsönadta a lelkét a kacagtatás nevében a szellemeknek és a szörnyeknek november első két hétvégéjére! Foglalj helyet a kanapén vagy kukucskálj ki mögüle, ha ijedős vagy és kísérd figyelemmel Billy és Mandy vadiúj kalandjait a Pokoli buli című filmben! Nézd meg, hogyan próbálja ki Bloo régi-új trükkjeit a barátain a Rémálom a Wilson utcában című epizódban. Ezen kívül velünk lesz még Scooby is az új Scooby-Doo-filmekkel, akit persze nagyon könnyű megrémíteni.


Chowder: ÚJ RÉSZEK
10-étől hétköznap 18:30-kor / ismétlés másnap 8:40-kor

A menün ismét Chowder új epizódokkal, új kalandokkal! Panini még mindig szerelmes belé és sikerül is csőbe húznia. Mindannyian tudjuk, Chowder egy szórakozott professzor – most tapasztalhatjuk, amint Mung egy jófajta agyerősítőt főz neki annak reményében, hogy ezután Chowdernek több sütnivalója lesz… hát, meglátjuk. A kis haver tényleg tudja, hogyan törjön borsot a mestere orra alá! De épp ezért szeretjük!


Robotboy: ÚJ RÉSZEK
3-ától hétköznap 16:25-kor / ismétlés másnap 7:50-kor

Váltsd valóra álmaidat Robotboy-jal! Az új epizódokban egy sor szuper dolog történik a kis hősünkkel. Részt vesz élete első olimpiáján, a születésnapját ünnepli, úgy nő, mint egy igazi kisfiú, de talán egy kicsit még jobban és óriássá változik. Hopsz! …de aztán bajba is kerül, amikor a gonosz Probotboy visszatér, jó nagy káoszt okozva.


Ben 10: MARATON
22-én és 23-án 10 órától

Tölts el kerek 10 órát Ben 10-nel! Ben 10 és Gwen, a nagypapa (no meg a legyőzendő gonoszok hada) egy egész hétvégén át veled lesznek és gondoskodnak arról, hogy egy pillanatra se unatkozz!

forrás: Cartoon Network Magazin (szerkesztve)