2012. május 31., csütörtök

A Disney Csatorna 2012. júniusi újdonságai

A Disney Csatorna igencsak frappánsan kezdi a nyári szünetet.


Nincs több suli!: ÚJ FILM
16-án 10.30-kor / ism. 17-én 20.30-kor

Vége a tanévnek, hősünk, TJ Detweiler már nagyon várja a nyarat, ami csupa könnyed szórakozást ígér. Igen ám, de TJ leleplez egy gonosz tervet, amelynek célja a vakáció tönkretétele. Benedict igazgató, aki egyszer már megpróbálta kiiktatni a szünetet a tanítási napból, most azt tervezi, hogy egy lézersugár segítségével megváltoztatja a klímát és megteremti az örök telet, hogy egész évben suli legyen. TJ szól a barátainak, hogy segítsenek, sőt, még a tanári kar is beszáll a terv megakadályozásába!

forrás: Disney (szerkesztve)

2012. május 21., hétfő

A Cartoon Network 2012. májusi újdonságai

A Cartoon Network az Európa Labdarúgó-bajnokság alkalmából elhozza a meccsek hangulatát májusban és júniusban!


Focis arculat: EGYÉB
28-ától egész nap

A csatorna azonban nemcsak az Inazuma Elevennel készül a nyári futballszezonra; a sorozatok felvezetői is ’focis’ ízt kapnak: velünk lesz a ’mezőny legjobb játékosa’, Angelo rulez, tíz különböző ’játékos’ bőrébe bújuk Ben 10, folytatódik a dráma a ’pályán’, azaz Totál Dráma-sorozatban, a rosszfiúk erősítik a védelmüket, mert jön Batman: a bátor és a vakmerő, félidőben az edző cserét kér, jön a Scooby-Doo és a tizenhárom szellem és megnézhetjük, mit tudnak az újoncok, azaz a Villámmacskák.


Inazuma Eleven: ÚJ SOROZAT
28-ától hétköznap 16.50-től

A fiúk kedvenc csatornája nem feledkezhet meg a nyárkezdet legnagyobb sportszenzációjáról, az Európa Bajnokságról sem: májusban indul a legyőzhetetlen focicsapatot bemutató Inazuma eleven. A főszereplő, Mark Evans nagyon tehetséges kapus és a valaha élt legjobb japán kapus unokája – a nagypapa sajnos már nem érhette meg Márk születését. Mivel az iskolaban nincs igazi futball-klub, a többi gyereket pedig nem nagyon érdekli a foci, Márk nem tudja kamatozatni hihetetlen ügyességét. De egy napon a titokzatos csatár, a negyven éves Axel Blaze költözik Márk városába.

forrás: Turner