2012. június 25., hétfő

A Cartoon Network 2012. júliusi újdonságai

A Cartoon Network a régi nézőinek kedveskedik júliusban és jön a Beyblade: Metal Fusion folytatása.


Nyári humorfesztivál: ÖSSZEÁLLÍTÁS
2-ától hétköznap 8.05-kor és 17.40-kor (a délutáni nem ismétlés!)

A Cartoon Networkön a szünidő tiszteletére összes őrült figurája visszatér, hogy remek poénjaikkal megdolgozzák a nevetőizmaidat. Téged vár a László tábor összes fura szereplője, Az osztálytársam egy majom csapata, Szamuráj Jack, Juniper Lee, Menyus, Boci és elmaradhatatlan társa, Pipi, a Pindúr pandúrok, Fosterék, Gonosz Con Carne, Dexter, Bátor, a gyáva kutya, Ed, Edd és Eddy, a Görcs ikrek, KedvencEd és Nyomi!


Beyblade: Metal Masters: ÚJ SOROZAT
16-ától hétköznap 19.25-kor

Főszerepben az új Beyblade-ek. Hatalmas kincs forog kockán: egy nemzet önbecsülése! Ginka legyőzi Ryugát és Bey L-Dragot. Így elnyeri a Blader Bajnokság győztese címet. Amikor ez kitudódik, a világ minden részéről sereglenek az önjelölt bajnokok, hogy megfosszák a címétől. Minden ország a legjobb játékosát indítja a bajnokságban. Izgalmas utazások, egzotikus helyszínek és olyan összecsapások szemtanúi lehetünk, amilyet a Beyblade harci arénák még nem láttak.

forrás: Cartoon Network Magazin (szerkesztve)

2012. június 1., péntek

Indul a Cartoon Network Aranylabda Bajnokság

Robin van Persie, az Arsenal csapatkapitánya lesz a június 1-én induló Cartoon Network Aranylabda Bajnokság házigazdája. A versenyre jelentkező ifjú európai focisták legjobbjai meghívást kapnak egy nyári, londoni futballedzésre, amelyet a Premiere League-ben idén az év játákosának választott Robin van Persie tart személyesen.


A Cartoon Network csatornán és a cartoonnetwork.hu oldalon június 1-től látható versenyfelhívásban Van Persie megosztja sikere titkait az ifjú focirajongókkal, edzéstippekkel szolgál a versenyre készülőknek, láthatjuk őt kisgyerekként focizni, és persze arra buzdítja a gyerekeket, hogy gyakoroljanak szorgalmasan, vegyék videóra a legjobb focis kunsztjaikat, leglátványosabb dekázós trükkjeiket és fejeléseiket, a klipet pedig töltsék fel a cartoonnetwork.hu/2012/aranylabdabajnoksag oldalra.

A beküldött videók több körös elbíráláson esnek át: az első válogatást a Cartoon Network csatorna munkatársaiból és a Képes Sport magazin szerkesztőségéből összállt szakértő zsűri végzi, az általuk kiválasztott 20 ‘döntős’ kisfilm fog megjelenni a Cartoon Network honlapján, ahol a közönség szavazatai döntik el, hogy melyik videó szereplője legyen a Cartoon Network ‘aranylabdása’, azaz ki utazzon egy kísérővel és nyolc másik európai ország bajnokával együtt a Cartoon Network különleges nyári edzésére. Az edzésnapról a Cartoon Network filmet készít, amelyet a későbbiekben bemutat.


A 28 éves, holland származású Van Persie, akit nemrégiben választottak meg év legjobb játékosának a Premiere League-ben, azaz az angol bajnokságban, és aki maga is családapa, testhezálló és örömteli feladatnak érzi, hogy a gyerekeket küzdelemre buzdítsa, a sport szeretetére nevelje.

A sztárfocista így nyilatkozott, “Focizom, amióta csak megtettem az első lépésemet, öt éves korom óta pedig csapatban játszom. A gyerekeket, akiknél a sport még természetes és készségszintű tevékenység, kötelességünk bátorítani és fejleszteni. Hogy az a szerep most rám vár, és mindezt a Cartoon Network-kel együtt tehetem meg, olyan szép feladat, amelyről gyerekként álmodni sem mertem volna.”

Robin van Persie, a házigazda és a Cartoon Network június 1–14 közt várja a nevezéseket, ezt követi a június 18–28-i szavazási periódus, majd a győztes július 2-i kihirdetése. A versenyzők segítséget is kapnak a gyakorláshoz: két ifjú világcsúcstartó freestyle futballista, John Farnworth és Laura Biondo tart látványos bemutatót a képernyőn, ahol legjobb trükkjeiket és fogásaikat mutatják be az ifjú focirajongóknak.

forrás: Turner

A Cartoon Network 2012. júniusi újdonságai

A Cartoon Network júniusban elhozza a várva-várt DC-rajzfilmet és új epizódokat sugároz sikersorozatából. Az élőszereplős újdonságról a Tiniövezeten olvashatsz!


Az igazság ifjú ligája: ÚJ SOROZAT
11-étől hétköznap 17.40-kor

Tinédzsernek lenni nem könnyű – állandóan meg kell felelni a barátoknak, szülőknek, tanároknak, mentoroknak és legfőképpen – saját magunknak. De mi van, ha az ember lánya / fia nem is csak egy sima tinédzser, hanem egy tini szuperhős? A feladat kétszer olyan nehéz lesz, mivel az embernek egyrészt meg kell izmosítania saját önbizalmát, másrészt bizonyítania kell a többiek előtt, hogy az Igazság ifjú ligájában a helye. Ebben az akciódús sorozatban a DC Comics-univerzum hősei találkoznak, és csábítanak lélegzetetállító kalandokra.

Kalandra fel!: ÚJ RÉSZEK
4-étől hétköznap 13.55-kor

A sorozat két nem mindennapi jóbarát – egy Finn nevű kissrác és varázserővel bíró kutyája, Jake izgalmas kalandjait mutatja be. Jake, a kutya családja egy erdőben találta és vette magához Finn-t csecsemőkorában, ezért Finn és Jake szinte testvérek. A két elválaszthatatlan barát a misztikus Ooo földjén éli kalandos életét, ment meg hercegnőket, győz le gonosz szörnyeket, bukkan titkos tömlöcökre, segít a rászorulóknak. Esküdt ellenségük Jégkirály, akinek varázskoronája és jégcsapszíve van. Egyetlen célja: feleséget szerezni magának — bármi áron, de a két jóbarát, Finn és Jake mindent elkövet, hogy keresztülhúzza a gonosz király számítását.

forrás: Turner