2014. június 30., hétfő

Az HBO 2014. júliusi újdonságai

Az HBO júliusra egy új animációs filmmel készül.

http://image.hotdog.hu/user/Valerin/magazin/Croodek_B1magyar_online_6E.jpgCroodék: ÚJ FILM
12-én 20 órakor / ism. 13-án 7.45-kor, 25-én 16.50-kor

Miután a barlangjuk beomlik, a Crood családnak új otthont kell keresnie. A földönfutóvá lett ősembercsalád előtt hosszú és göröngyös út áll, különösen, hogy a földrengés semmiség a generációs konfliktusok okozta megrázkódtatásokhoz képest. A barlangon kívüli különleges világ is rengeteg izgalmat, ugyanakkor veszélyt is rejt számukra, tele van fantasztikus lényekkel. Egyik nap találkoznak a kísérletező kedvű fiatalemberrel, akinek megtetszik a család kamaszlánya, együtt akarja fölfedezni vele a világot.

forrás: HBO

Újra kinyit Bob burgerfalodája

A második évad után a harmadik szezonjára is megnyitotta kapuit Bob csődre ítélt burgerezője. Loren Bouchard, a rajzfilm készítője saját elmondása szerint azért alkotta meg Bob burgerfalodáját, hogy új színt vigyen az animációs sorozatok sablonos világába. 

Bobék történetével bevezetett egy egészen különleges műfajt: a munkahelyi animált szitkomot. A sorozat különlegessége, hogy Bouchard és társai nem kizárólagosan a családi életre koncentrálnak: abban is meglátják a poént, hogy milyenek a mindennapok egy örökösen az összeomlás szélén lavírozó vállalkozásban.

http://pics.indavideo.hu/videos/001/467/611/1-2.jpg

Míg hősünk, Bob csődöt vizionál, a sorozat készítői elégedettek lehetnek a sikerrel: a harmadik évadban olyan neves színészek vállaltak vendégszereplést, mint a Másnaposokból ismert Zach Galifianakis, Bill Hader és Aziz Ansari humoristák, valamint a Golden Globe-díjas Jon Hamm, aki ezúttal egy wc-nek adja a hangját.

Bob burgerfalodája 3. évad. Premier június 26-án 21.00-kor, új részek minden kedden és csütörtökön 21.00-kor a Comedy Central műsorán!

forrás: Viacom

27. heti ajánló

Új rovatunkban számba vesszük a heti premiereket, kiemelt műsorokat. Várjuk a véleményeket: jó ötlet vagy sem?

http://31.media.tumblr.com/b08e58b11fdafd753632dc950cf45e7e/tumblr_n0pdlox0Ee1sygmebo4_1280.pngÚJ! Saolin krónikák Tigress Woo
CN – kedd 13.55 / szerda 9.15

Kimiko nővére megjelenik a lány szülinapi buliján, ahol egy singongvu eltűnik. Kimiko megpróbálja kideríteni, nővére volt-e és tényleg gonosz-e.

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20110325235015/yugioh/images/4/44/5Dx152_Outfit_change.jpgÚJ! Yu-Gi-Oh! GX – Future Changes
Viasat 6 – kedd 15.40 – RENDKÍVÜLI IDŐPONT

Mi lesz Jaden és Sartorius harcának eredménye? Jaden most talán meg tudja változtatni a jövőjét.

http://www.themagazine.ca/cms/wp-content/uploads/2013/01/RM_4.jpgÚJ! Rakétamajmok May the Best Monkey Win
Nick – csütörtök 15.30

Gus-nak és Wally-nak felelniük kell, miután az egész költségvetést elherdálják egy vásárolgatás alkalmával.

ÚJ! Mickey egér Third Wheel
Disney – szombat 8.25

Mickey és Minnie romantikus vacsorára készülnek, amit Goofy-nak sikerül félbeszakítania...

ÚJ! Sabrina, a tiniboszorkány SOROZATBEMUTATÓ
Disney vasárnap 8.30

Ki ne emlékezne gyerekkorából kedvenc boszorkányára, Sabrinára? Hát most visszakapjuk kedvencünket, mert a Disney Csatorna új animációs sorozatot indít, melyben betekinthetünk Sabrina életébe: tanulás, házi, sulis gondok, randik, barátok és persze a legfontosabb: a varázserejének titokban tartása és annak felelős használata...

2014. június 27., péntek

A Cartoon Network és a Boomerang 2014. júniusi hírei

Ilyen jellegű levelet még sosem küldött a csatorna nekünk, lássuk hát!

Újra szárnyalnak a Pindúr pandúrok!CN

http://media.port-network.com/picture/instance_1/34924_1.jpgCukor, só és minden, mi jó! A Cartoon Network folytatja egyik legkedveltebb sorozatát, a Pindúr Pandúrokat, az új epizódok a tervek szerint 2016-tól láthatók majd. A sorozat 10. évfordulójára “Pindúr Pandúrok: Táncra fűzve” címmel egész estés komputeranimációs különkiadás is készült Ringo Starr vendégszereplésével, amelyet a hazai nézők idén július 26-tól láthatnak a csatornán. A filmpremier alkalmából nyereményjáték is indul: a három szuperképességekkel bíró főszereplő, Csuporka, Sziporka, Puszedli rajongói #pindurpandurokpillanat hashtaggel népszerűsíthetik leg-’pindurpandúrosabb’ fotójukat a neten, amiért menő Pindúr Pandúrok ajándékokat nyerhetnek.

A Digi Sportnál jártak a Sportcsemegézz! győztesei – BOOM

http://2.bp.blogspot.com/-ldRzaW5jZmE/UhzgIBCLvsI/AAAAAAAAAFg/XaxrXH1BWuM/s1600/LiceComp_S3_3c_002-796705.jpgNem mindennapi osztálykiránduláson vehetett részt a Kispesti Vass Lajos Általános Iskola 1.c osztálya. Az elsősök nyerték meg a Boomerang csatorna egészséges életmódra nevelő ’Sportcsemegézz’ c. versenyét. Jutalmuk egy nem mindennapi, sportos osztálykirándulás volt, ahol bepillanthattak a DIGI Sport csatorna kulisszatitkaiba. A gyerekek a belenézhettek egy élő adásba, részesei lehettek az adás előkészületeinek, kipróbálhatták a szinkronizálást, a kamerák vezérlését, a hírolvasást és hogy milyen egy stadion gyepszőnygén állni, ráadásul a róluk készült felvételeket hazavihették DVD-n is. Az osztály a kirándulásról DIGI Sportos és Lazy Town-os ajándékokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagon tért haza.

Krumplikornis lett a Gumballtervező győztese – CN

A Gumball csodálatos világa c. sorozat rajzversenyén márciustól április végéig tölthették fel a Cartoon Network weboldalára a gyerekek szereplőterveiket, amelyekből a legjobbak plüssfiguraként keltek életre. Az alkotások közül maga a sorozat alkotója, Ben Boquelet, választotta ki a „Krumplikornis” fantázianevű nyertes művet, amely Pelyhe Gréta rajza volt. A győztes rajz a csatornán is megelevenedik majd.

Minden eddiginél népszerűbb a CN Fociakadémia – CN

http://static.origos.hu/s/img/i/1405/20140507luiz-gustavo-cartoon-network-fociakademia.jpg?w=666&h=444Immár harmadszorra küldhetik el a futballrajongó gyerekek legjobb focis trükkjeiket tartalmazó videójukat a Cartoon Network Fociakadémiára. A közelgő világbajnokság szellemében a legjobbnak ítélt videó feltöltője közös edzést nyer Luiz Gustavoval, a brazil válogatott kiválóságával. Idén minden eddiginél több nevezés érkezett a versenyre, 214 pályázó indult a nem mindennapi díjért. A győztest a Képest Sport szakmai zsűrije választja ki július elején.

forrás: Turner

A Cartoon Network 2014. augusztusi újdonságai

A Cartoon Network augusztusra egy új sorozattal, egy új évaddal és két maratonnal készül, ezek mellett folytatódik Finn és Jake csodálatos utazása.

http://i.cdn.turner.com/v5cache/CARTOON/site/Images/i76/steven_wallpaper_04_1024x768.jpgSteven Universe köszöntő partija: MARATON
18-án 13.30-tól

Steven Universe és a kristálykövek a Cartoon Network család új tagjai! Köszöntsük hát őket méltó fogadtatással! A bemutató napján összegyűlnek a CN hősei egy különleges délutánra, utána pedig Steven Universe robban be a képernyőre 15.35-kor!

http://i21.photobucket.com/albums/b293/3DSAM/StevenUniverse.jpgSteven Universe: ÚJ SOROZAT
18-ától hétköznap 15.35-kor / ism. hétköznap 6 órakor

Higgy Stevenben! Steven Universe félig ember, félig Kristálykő, aki a köldökéből áramló mágikus erők segítségével próbálja megtanulni, hogyan kell megmenteni a világot. Bár Steven nem olyan erős, mint a Kristálykövek, és nem is olyan okos, de Gránát, Ametiszt és Gyöngy varázslatos kalandjainak hőseként – bármily meglepő is – mindig ő a nap megmentője.

http://images6.fanpop.com/image/photos/37100000/Ben-10-Omniverse-ben-10-omniverse-37155465-960-720.pngHősidő Ben 10-nel: MARATON
4-étől hétköznap 19.05-kor

Hősidő! Két héten át minden hétköznap este egy-egy, Ben 10: Omniverzum-idegent bemutató epizóddal jelentkezünk. Ez a maraton egyidőben indul az első közös McDonalds-os promócióval, amelynek főszereplője nem lehet más, mint a híres alakváltó: Ben 10.

http://www.cakeentertainment.com/Content/Images/Brand/Thumbnail/total-drama-pahkitew-island-248.jpgTotál Dráma: Pahkitew-szigetÚJ ÉVAD
110–122. rész, 25-étől hétköznap 17.45-kor / ism. másnap 9.40-kor

A Totál Dráma új évaddal tér vissza júliusban! 1 új sziget, 14 új versenyző, 13 új epizód! Kedvenc műsorvezetőink, Chris és Séf ezúttal a Pahkitew-szigeten teszi próbára a játékosokat a valóságshow hatodik évadjában! A fődíj idén is egymillió dollár! További információ a szereplőkről.

forrás: Turner

2014. június 26., csütörtök

Száműzi a klasszikusokat a Cartoon Network

Legalábbis egy időre... Az utóbbi időben – a sok klasszikus visszahozása miatt – általunk is agyondicsért Cartoon Network júliustól fokozatosan veszi le műsoráról a régebbi rajzfilmeket.

http://85.25.151.127/data/2012/12/17/1aAjvc9GOpTNPGw8VoPYrd2ZS4AjjzSEZtNPVMwE4KSmRjKHx0bj75dQZeZD7niXbwHWD83aJOm-300x222.jpgEz betudható az új sorozatok érkezésének, de a napi 5 műsorsávot kitevő Finn és Jake csodálatos utazása adásainak is. A klasszikusok tehát szünetre mennek, de reméljük, nem sokáig és szeptembertől (A Finn és Jake utazása helyén) vagy év végétől újra láthatjuk őket a rajzfilmhálózaton, hiszen a Cartoon Network a Nickelodeonnal és a Disney csatornával ellentétben kiemelten foglalkozik a klasszikusaival, gondoljunk csak a tavaly indított külön minioldalra vagy az új különkiadást kapó Bátor, a gyáva kutyára, esetleg az új évaddal visszatérő Pindúr pandúrokra!

A következő sorozatok tűnnek el: július 7-étől a Pindúr pandúrok (egy utolsó maraton erejéig azért visszatérnek, 26-án és 27-én), augusztus 19-étől az Én vagyok Menyus és Bátor, a gyáva kutya, 26-ától a Scooby-Doo, merre vagy?, 29-étől pedig a 21 éve folyamatosan képernyőre tűzött Tom és Jerry is.

Az említett rajzfilmek helyére többnyire a következők kerülnek: Johnny Test, Kalandra fel!, Gumball, ÚJ! Steven Universe, Totál Dráma. Azonban így is maradnak retró sorozatok (Johnny Bravo, Billy és Mandy, Ed, Edd és Eddy, Dexter laboratóriuma) és egy klasszikus vissza is tér augusztusban: a Tini titánok. A tovább mögött a rendkívüli júliusi műsorváltozás elemei.

Július 7-étől

hétköznap
6.30 Pindúr pandúrok → Johnny Test
6.55 Angelo rulez → Johnny Test
14.45 Újabb bolondos dallamok → Totál Dráma
15.10 Tom és Jerry → Újabb bolondos dallamok

Trükkös feladatokkal jönnek a Nick apró szuperhősei

Trükkös matematikafeladatok, izgalmas formák, fejtörők. Június végén vadiúj részekkel várja az érdeklődő piciket az Umizoomi csapat – minden eddiginél nehezebb feladványokkal tér vissza a Nickelodeon szuperhős testvérpárja. A gyerektévé interaktív, iskolára felkészítő animációs sorozatában a végső megoldás mindig a tévénéző kicsikre vár.

http://www.nickjr.com/dynaboss/finder/article/assets/umi/team-umizoomi-characters/team-umizoomi-characters-mainImage.jpgMilli copfjai segítségével méricskél, különleges képessége segítségével pedig bármikor meg tudja változtatni ruhája mintáit. Öccse, Geo igazi tervezőzseni, bármiből járművet tud készíteni. Ők ketten, na meg legjobb barátjuk, egy Bot nevű robot alkotják az Umizoomi csapatot, amelynek ismét a legkisebb tévénézők segítségére van szüksége. A Nickelodeon sorozatában matematikai kihívások, memóriajátékok, logikai rejtvények várják a főszereplőket, a sikerhez azonban szükség van a képernyő előtt ülő gyerekek minden tudására és lelkesedésére is.

2014. június 25., szerda

Slime Cup 2014

Zöldülj be idén nyáron, hisz itt a Trutyikupa! A Nickelodeon, az egyik legnagyobb gyerekcsatorna bejelentette, hogy idén új, globális, interaktív kampányt indít – ez lenne a Slime Cup.

Az esemény nagykövete Spongyabob Kockanadrág, aki 4 csapattal, összesen 20 játékossal áll játékba (olyan sorozatokból, mint A Hathaway kísértetlak, Tini Nindzsa Teknőcök, Sam és Cat, Sanjay és Craig, Tündéri keresztszülők és a The Thundermans), hogy hazavigyék a hőn áhított díjat, a Slime Cup-trófeát.

A 14 hetes, több területre kiterjedő eseményben a Nickelodeon-csatornák valamint számos weboldal is részt vesz. Továbbá a rendezvény megelevenedik számos áruházban, bevásárlóközpontban, vidámparkban, piacokon és olyan országokban, melyek a környezetvédelemre különösen nagy gondot fordítanak, mint pl. Németország, Franciaország vagy épp Spanyolország.

Az első esemény a "Nickelodeon Slime Cup Challenge" júniusban, amelyben a sztárcsapatok színekre osztva vesznek részt (kék, piros, sárga, lila). A második eseményre augusztusban kerül sor, amikor a kedvenc NickToons-csillagjaink bejelentik a nyertest.


A rajongók online és a televízióban egyaránt nyomon követhetik az eseményeket. Egyelőre nem tudni, hogy hozzánk is elérkezik-e, de az szinte biztos, hogy online nem tudjuk nézni, hacsak nem tartózkodik valaki épp az USA területén. Az esemény hivatalos oldalt is kapott.

2014. június 23., hétfő

Rövidhírek 36.

  http://i.huffpost.com/gen/1813910/thumbs/o-DISNEY-LOGO-570.jpg?5http://www.cakeentertainment.com/Content/Images/Brand/Thumbnail/total-drama-pahkitew-island-248.jpg
 • Új nyereményjáték a Minimax szervezésében.
 • Július 21-én újul meg a magyar–cseh Disney csatorna arculata.
 • Új nyereményjáték a CN-honlapon.
 • Elkészült a Rajzfilmfigurák a Facebookon plakátja.
 • Még egy nyereményjáték a CN jóvoltából.
 • Magyar címet kapott a Zack & Quack: Béci és Réci. Nick
 • Új részek jönnek hamarosan a Teletábikból.
 • A Nickelodeon berendelte a Tini nindzsa teknőcök 4. évadját.
 • Olaszországban már megy a Totál Dráma: Pahkitew-sziget, ott volt a világpremier.
 • Alcímet kapott a Pókember elképesztő kalandjai 3. évadja: Web Warriors. Disney
 • A CN a Beware the Batman bukása után új sorozatot tervez, Batman Unlimited címmel.

2014. június 22., vasárnap

Új Pixar-film és rövidfilm

Pixar bejelentette következő animációját, az Inside Out-ot, amelyet Pete Docter rendez és a tervek szerint 2015. június 19-én érkezik a mozikba.

Egy kalandos léggömbös utazás a felhők felett, majd egy szörnyek lakta nagyváros: az Oscar-díjas rendező Pete Docter rendezte a Szörny Rt-t és a Fel!-t is, mindkettővel egyedi és fantáziadús helyekre kalauzolva el a közönséget. Az új, eredeti Disney-Pixar-film, az Inside Out azonban minden eddiginél különlegesebb helyszínen játszódik. A felnőtté válás rögös útját, a főszereplő, Riley sem ússza meg, akinek gyökerestül megváltozik az élete, amikor apja új munkát kap San Franciscóban.

A hagyományoknak megfelelően, a Pixar ezúttal is tervez egy új, rövidfilmet játszani az új film előtt. A Láva c. musical-t a Pixar animációs részlegének vezetője, James Ford Murphy rendezi.

Az elszigetelt trópusi szigetek szépsége és a vulkánok varázsa ihlette rövidfilm egy több millió év alatt játszódó szerelmi történetet mutat be.

A Pixar Animation Studios új filmje, a James Ford Murphy rendezte és Andrea Warren pénzelte Lava 2015. június 19-étől látható a mozikban az Inside Out előtt.

2014. június 21., szombat

800 milliós magyar rajzfilm készül

A Magyar Nemzeti Filmalap 200 millió forinttal támogatja a Salamon király legendáját feldolgozó egész estés animációs filmet. Temple Réka producer vezetésével és Böszörményi Gyula forgatókönyvíró közreműködésével készül a közel 800 millió forint összköltségvetésű családi rajzfilm.

A Salamon király legendája rendezője a belga származású Albert Hanan Kaminski, aki többek között a Babar: Az elefántok királya és a Pettson és Findusz című animációs filmeket is jegyzi. A projekt már legalább fél évtizede tervben van (a tovább mögötti előzetes 2009 őszén került fel a YouTube-ra, és az azóta már megszűnt Magyar Mozgókép Alapítvány logója van rajta), és 2012 májusában már kapott 3 millió forintot a Filmalaptól a forgatókönyv fejlesztésére.

2014. június 20., péntek

Unokája miatt vállalt szerepet a Nick sorozatában

A Black Sabbath frontembere, Ozzy Osbourne megszelídült. Erre utal legalábbis, hogy a rocksztár szerepet vállalt a Nickelodeon gyerekeknek szóló népszerű animációs sorozatában, a Bubi Guppikban.

Egy vörös taréjos, aranyfogú rosszfiút fog alakítani a világsztár, aki zöld ragacsot spriccelve tör borsot a bájos tengeri sellők orra alá. Ozzy 2 éves unokája miatt vállalta el Sid Fishy eljátszását. A karakter közel sem áll majd távol tőle, hisz saját bevallása szerint mindig is halszaga volt. Ozzy Osbourne-t nem éppen a visszafogottságáról ismerte a világ eddig. Úgy tűnik azonban, hogy előbb-utóbb még a rocksztárok is lenyugszanak, az énekes most 2 éves unokája miatt vállalt szerepet a Nickelodeon egyik legkedveltebb óvodásoknak szóló sorozatában, ahol elragadó sellők énekes, játékos, interaktív mesékkel szórakoztatják a legkisebb tévénézőket.


http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/ultimateclassicrock.com/files/2014/06/Ozzy-Guppy.jpg

„Pearl miatt csináltam az egészet, folyton ezt a mesét nézi, így nagyon várom, hogy mi lesz a reakciója, ha meghallja a hangomat a Bubi Guppikban!” – mondta el lelkesen Ozzy a Rolling Stone újságíróinak. Sid Fishy igazi bajkeverő lesz a sellők világában játszódó gyerekműsorban, olyan, aki zöld ragaccsal akar besározni mindenkit. A bubi guppiknak kell majd megakadályozniuk a gaztettet, máskülönben zokni és záptojásszag lepi be lakhelyüket.

A Nickelodeon animációs részlege az elmúlt évek során olyan sikersorozatokat termelt ki, mint például a SpongyaBob Kockanadrág, de itt láthatóak a Kung Fu Panda, a Tini Nindzsa Teknőcök és a Madagaszkár Pingvinjei szériák is, amelyek rengeteg kisiskolást szórakoztatnak. Hazánk elsőszámú gyerekcsatornája korszerű és a mai óvodás kisgyerekek igényeire szabott szórakoztató műsorokat is rendre bemutat Magyarországon. Ezek egyike a Bubi Guppik, amelynek főszereplői a habok között lubickolva szólítják meg, tanítják és hívják új kalandokra a kicsiket. Most pedig megérkezett a rock ’n’ roll is a Nickelodeonra, és biztos, hogy nem marad majd konklúziók nélkül Ozzy cameója.

Bubi Guppik minden hétköznap 10.50-kor és hétvégén 7.05-kor a Nickelodeonon!

forrás: Viacom

Az M2 2014. júliusi újdonságai

Az M2 júliusra egy új, magyar rövidfilmmel és egy új évaddal készül.

Cigánymesék: A cigányasszony meg az ördög: ÚJ RÖVIDFILM
5-én 16.55-kor

http://mecenatura.mediatanacs.hu/nyomon/filmapplform/1/4/7/cwimage/CIGANYM_I_RESZ_00383.jpgVunida, a szépséges cigányasszony egy éve elvesztette a férjét, és azóta nagy szegénységben neveli 13 gyermekét. Mikor már egy morzsát sem tud nekik adni, Vunida elindul, hogy a nagy palotákban kolduljon gyermekei számára. Útközben találkozik az ördöggel, aki beleszeret a szépséges cigányasszonyba, és csellel foglyul ejti. Ám Vunida megszökik. Az ördög sem rest, utána ered…

http://media.ticketmaster.com/tm/en-us/dbimages/70363a.jpgThomas, a gőzmozdony: ÚJ RÉSZEK
248–275. rész, 12-étől minden nap 19 óra körül

Sodor szigetén az élet sosem unalmas, a megszemélyesített mozdonyok dolgoznak, barátkoznak és persze állandóan izgalmas feladatokat kapnak. Thomasszal, a gőzmozdonnyal és barátaival, Dízellel, James-szel, Gordonnal és Emilyvel minden nap.

http://cf067b.medialib.glogster.com/media/46/4687b70e1490b081280119b0b5cb3e2d9285dc77b2e780a5ad79053bc9655a1e/phineasandferbart.jpg
Phineas és Ferb: ÚJ RÉSZEK
19-étől szombaton 14.25-kor

Phineas és Ferb a nyári szünetben elhatározzák, hogy minden napra kitalálnak valami lehetetlennek tűnő dolgot, amit a nővérük Candace nem néz jó szemmel. Le akarja buktatni öccseit az anyukájuk előtt, vajon sikerül neki? Mindeközben a család kedvencéről, Kerryről kiderül, hogy kettős életet él, és meg akarja állítani a gonosz tudóst, Dr. Doofenshmirtz-et…

A világ vallásai: ÚJ SOROZAT
7-étől hétköznap 12.25-kor

És Te mit gondolsz?: ÚJ SOROZAT
29-étől 18.40 körül

Mit jelent az, hogy valami nagy? Mi a barátság? Mitől lesz valaki bátor? Mit jelent felnőni? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ Hugo, egy kíváncsi kisfiú. És te mit gondolsz?

Az élőszereplős újdonságokat keresd a Tini TV-n!

forrás: Közmédia

2014. június 18., szerda

A Disney Csatorna 2014. júliusi újdonságai

A Disney Csatorna júliusra egy animációs sorozattal és egy új részekkel fűszerezett maratonnal készül.

Sabrina, a tiniboszorkány: ÚJ SOROZAT
6-ától vasárnap 8.35-kor / ism. 15 órakor és 22.25-kor

http://2.bp.blogspot.com/-p7uoLymQzKk/U5H50FQM-gI/AAAAAAAACMM/-6P4daAL_UI/s1600/Sabrina-Secrets-of-a-Teenage-Witch-FIRST-LOOK.pngA bűbájos Sabrina, félig halandó, félig pedig boszorkány, és így a szuperhősök kettős életet éli. Az emberek között ügyetlen gimnazistalánynak álcázza magát, de igazából ő a legtehetségesebb boszitanonc a mágia világában. Emberként megpróbálja a tini lányok megszokott életét élni, de hamar rájön, hogy a két világ határán egyensúlyozni nem is olyan egyszerű feladat!

Ráadásul egy nap e két valóság összeütközik, a mágia utat tör magának az emberek világába, és Sabrina az egyetlen, akinek hatalmában áll megállítani a gonosz erőket. Sabrinának egy kis varázslattal már csak arra kell ügyelnie, hogy az emberek rá ne jöjjenek a titkára.

Az első rész máris hihetetlen izgalmakat ígér, hisz a Vérfarkasokkal táncoló címet kapta. Sabrina legjobb barátja, Harvey egy sötét varázslat áldozatául esik és teliholdkor átalakul egy szörnyű fenevaddá. A fiatal boszinak mindent meg kell tennie, hogy megállítsa az átkot és az átváltozást, különben Harvey talán sose lesz többé a régi.

Buktasd le őket, Candace!: MARATON ÚJ RÉSZEKKEL
14-étől 9.40-től és 13.05-től, új részek hétköznap 16.10-kor

Sikerül valaha Candace-nek lebuktatni a testvéreit? Valószínűleg nem. Azért csak nézd meg, hogyan próbálkozik! Buktasd le őket, Candace! – Phineas és Ferb epizódok két héten át.

Nézd meg az élőszereplős újdonságokat is, a Tini TV-n!

forrás: Disney

Űrmajmok és galaktikus kalandok a Nickelodeonon

Egy messzi-messzi galaxisban él két űrmajom. Nincsenek szuperképességeik, sziklákat sem tudnak emelgetni a tudatukkal, egy dologban azonban megállíthatatlanok: mindent megtesznek, hogy megállítsák a gonosztevőket.

http://nick-intl.mtvnimages.com/uri/mgid:file:docroot:nick.com:/nick-assets/video/images/rocket-monkey/rocket-monkeys-banana-rewards-clip-16x9.jpg?height=360&width=640&matte=true&quality=1Hatalommániás és dühös űrlények fosztogatnak a nyár legújabb animációs újdonságában, amelyet a Nickelodeon hoz el a geekeknek és gyerekeknek egyaránt. De vajon két intergalaktikus szőrmók lesz a világegyetem megmentője? Nem biztos, de a Rocket Monkeys testvérpár azért megpróbálja. Rengeteg dühös űrlény, hatalommániás gonosztevők és űrcsaták.

Ha nincs más hős a láthatáron, a kozmosz a Rocket Monkeys testvérek segítségéért kiált. Gus és Wally olyanok, mint a tűz és a víz: előbbi a komolyabb, kiszámíthatóbb módszerek híve, míg utóbbi jóval lazább és bátran veti bele magát a kalandokba. Az űrmajmok mindent megtesznek, hogy megállítsák a gonosztevőket, hiszen a galaxis megmentésre vár, a jedik pedig épp nem érnek rá. A Rocket Monkeys duó nem túl összeszedett, és igen, tényleg büdös a lehelletük, de a szívük a helyén van és ki vannak éhezve az intergalaktikus kalandokra.

2014. június 17., kedd

Indul a Dreamworks TV

A Dreamworks új YouTube-csatornát indít idén nyáron Dreamworks TV néven. A csatorna, amely eredeti élőszereplős és animációs tartalmakat szolgáltat, családoknak fog szólni.

Az új tartalmakon egy külön csapat dolgozik a cégnél, Brian Robbins, a Dreamworks tulajdonolta Awesomeness TV alapítója és ügyvezető igazgatója vezetésével.

Jimmy Blue Shorts
Zach Aufdemberg alkotta vígjáték, amely egy beszélő farmerrövidnadrágról szól.

Gorillaville
Ez a komédia három gorilla törekvését mutatja be, akik megzavarják a békét az egyébként idilli élőhelyükön.

Report Card
Jimbo Matison stop-motion animációja, amely egy sor, kartonból készült szereplőt vonultat fel.

Public Pool
http://i1.ytimg.com/vi/M-pXTo2KvpI/mqdefault.jpgA Puddleton Uszodából jelentkezünk, ahol megannyi tinit, testépítőt, felfújható csónakot és szörnyű fürdőruhát láthatnak nézőink! Ne hagyják ki David Fremont vígjátékát, amelyben ez az átlagosnak tűnő uszoda megannyi vicces helyzetet tartogat!

Fifi Cat Therapist
Foglaljon helyet a kanapén és beszélje el gondjait Fifinek, a terapeuta házimacskának, aki a környékbeli állatok összes baján segít ebben a Mike Blum alkotta vígjátékban.

Ismerd meg az élőszereplős tartalmakat is, a Tini TV-n!

Újra láthatjuk a Star Wars: A klónok háborúját

A  Star Wars: A klónok háborúja újév napjától nem volt látható a magyar Cartoon Networkön. A csatorna azonban júliusban visszahozza a magyar nézők körében is sikeres sorozatát!

Ennek alkalmából találgatunk egy kicsit. December 31-én nem az utolsó részt adták le, hanem váratlanul szakadt félbe az ötödik évad, mielőtt a sorozat szünetre vonult. Ez arra enged következtetni, hogy a sugárzási jogok lejártak. Bár ez ettől független, tudniillik, hogy a Disney 2013-ban fölvásárolta a Lucasfilmet. A Disney csatornán azonban még törekvést sem láttunk arra nézve, hogy a hatodik évadot bemutassák. Sem itthon, sem máshol...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/p526x296/10441402_328109217344231_4168203826380254575_n.pngAmerikában a Netflixre érkezett az új évad, Németországban a Super RTL-re (nálunk is látható, tévés világpremier). A jelek tehát arra utalnak, hogy a Cartoon Network CEE fittyet hányva a Disney-ügyre, újra megvette a sugárzási jogokat, a sorozat július 7-étől, szerencsére emberi időpontban, hétköznap 19.30-tól újra látható, az első évadtól.

Időközben, a Cartoon Network Portugália bejelentette, hogy bemutatja a hatodik évadot. Ez jel lehet arra, hogy az 5. évad leadása után (előreláthatólag október 27-én) nálunk is elkezdődhet az eddig sosem látott szezon.

Ha szeretnéd, hogy ez megtörténjen, nyomj egy lájkot! :-)

2014. június 16., hétfő

Újra szárnyalnak a Pindúr pandúrok

A nemzetközi sikerű sorozat újraindul a Cartoon Networkön: 2016-os világpremier vadonatúj epizódokkal és licenc-tervekkel!

A Cartoon Network ma bejelentette, hogy folytatja minden idők egyik legkedveltebb, Emmy-díjas sorozatát, a Pindúr pandúrokat. Az Cartoon Network Stúdióban készülő új részek a tervek szerint 2016-tól láthatók majd, és egy nagyszabású licenc program kíséri majd. A hírt Rob Sorcher jelentette be ma Las Vegasban, a 2014-es Licensing Expo megnyitóján.

http://beeimg.com/images/d59549601602.jpg

„Az eredeti Pindúr Pandúrok a Cartoon Network egyik legjelentősebb rajzfilmsorozata volt, amely rajzfilmkészítők egész generációját ihletett meg, amelyen rajongók milliói nőttek fel.” mondta Rob Sorcher, a Cartoon Network tartalomfejlesztési igazgatója. „Újra csatasorba állítjuk a Pindúr pandúrokat, mert szükségünk van a cukor, só és az X vegyszer mindent elsöprő erejére!”

http://media.port-network.com/picture/instance_1/34924_1.jpgA Cartoon Network saját gyártású sorozatainak egyik klasszikusa ötször lett Emmy-díjra jelölve, amelyből kétszer el is vitte a pálmát, illetve számtalan animációs díjat nyert a maga 78 epizódjával. A sorozat 15. évfordulójára Pindúr pandúrok: Táncra fűzve címmel egész estés komputeranimációs különkiadás is készült Ringo Starr vendégszereplésével, amelyet a hazai nézők július 26-tól láthatnak a Cartoon Networkön. A sorozat minden idők egyik legjövedelmezőbb alkotása, amely bemutatása óta több mint 2,5 milliárd dollár kereskedelmi bevételt hozott a cégnek, és nemcsak műsorként, de máig sikeres globális ruha- és egyéb franchisemárkaként is nagy népszerűségnek örvend a világon.

„A szállóigévé vált ‘girl power’ nagykövetei, a Pindúr pandúrok szándékaink szerint a jövőben is képesek megszólítani minden korosztályt, ugyanakkor hihetetlenül izgalmas feladat, hogy hogyan mutassuk be Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát az új generációnak.” mondta Pete Yoder, fogyasztási termékek alelnök, Észak-Amerika, Cartoon Network Enterprises. „Sikeres tapasztalatokkal a hátunk mögött és kiváló tartalom ötletekkel a fejünkben úgy gondoljuk, hogy a sorozatban rengeteg lehetőség rejlik, amelyeket licence partnereink elé is tárunk az elkövetkezendő hetekben.”

A Pindúr pandúrok 1998-ban indult el világhódító útjára a Cartoon Networkön, három cukor bevonatú szuperhős a főszereplésével, akiknek az élete az iskola, a gonosztevők üldözése és az ugróiskolázás körül forgott. A sorozat Craig McCracken alkotása.

forrás: Turner

2014. június 14., szombat

A Cartoon Network 2014. júliusi újdonságai

A Cartoon Network júliusra többek közt egy nyári maratonnal, egy új különkiadással és egy új évaddal készül.

http://ilikeswhatilikes.files.wordpress.com/2013/09/adventure-time-2.jpgFinn és Jake csodálatos utazása: NYÁRI MARATON
1-jétől hétköznap 7.45-kor / ism. 12.15-kor

A nyári hónapok alatt üdítő utazásokat teszünk, két kedvenc kalandorunkkal, Finnel és Jake-kel. Ooo egész földjét bejárjuk és mókás kalandokban veszünk részt. Tarts velünk Te is és nézd a maratont egész júliusban a Cartoon Networkön!

Sárkányok: MARATON
6-án 8.10-kor / ism. 12.15-kor

http://tlcreativedesign.com/Forum/DreamworksDragons.gifMielőtt bemutatnánk a Sárkányok vadonatúj részeit, egy vasárnapi maraton keretében levetítjük a Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői első kilenc részét. A maraton az Így neveld a sárkányodat! 2. c. vadonatúj mozifilmhez is jó bemelegítő, amelyet június végén mutatnak be a magyar és román mozikban.http://static.tvgcdn.net/MediaBin/Content/131202/News/1_mon/thumbs/131202mag-dreamworks-dragons1_300x206.jpg

Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői: ÚJ RÉSZEK
30–40. rész, 7-étől hétköznap 18.40-kor / ism. hétvégén 15.10-kor

A Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői legújabb részeiben még több kaland és új sárkány vár kedvenc sárkánylovasainkra. Sikerül-e ismét megvívni az egyre erősebb és alattomosabb Alvinnal, aki ezúttal maga is sárkányokkal érkezik Hibbant-szigetre? Kiderül júliusban a Cartoon Networkön!

http://psmagazin.hu/wp-content/uploads/2014/03/pindur-pandur1.jpgPindúr pandúrok: MARATON
26-án és 27-én 7.45-kor

A Pindúr pandúrok 16 éve, 1998-ban kerültek először képernyőre. Azóta a Cartoon Network egyik legsikeresebb brand-jévé nőtte ki magát a sorozat és a legnagyobb, lányokat célzó márkává. A rajongók a sorozatot év eleje óta ismét rendszeresen láthatják a rajongók, most pedig egy hétvégi maratonnak köszönhetően egész délelőtt követhetjük a három amazon kalandjait!

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20140113042428/powerpuff/images/5/5b/Showposter.jpgPindúr pandúrok: Táncra fűzve: ÚJ KÜLÖNKIADÁS
26-án 7.45-kor / ism. 27-én 12.35-kor

Mohó Jojó előáll egy játékkal, amivel előbb Puszedlit, majd az összes pindúr pandúrt csapdába ejti. A Pindúr pandúrok 15. születésnapja alkalmából készült különkiadás világszerte nagy népszerűségnek örvend, ideje hát, hogy a magyar nézők is élvezhessék júliusban csak a Cartoon Networkön!

Totál Dráma: Pahkitew-sziget: ÚJ ÉVAD
110–122. rész, 23-ától hétköznap 14.45-kor

http://www.cakeentertainment.com/Content/Images/Brand/Thumbnail/total-drama-pahkitew-island-248.jpgA Totál Dráma új évaddal tér vissza júliusban! 1 új sziget, 14 új versenyző, 13 új epizód! Kedvenc műsorvezetőink, Chris és Séf ezúttal a Pahkitew-szigeten teszi próbára a játékosokat a valóságshow hatodik évadjában! A fődíj idén is egymillió dollár! További információ a szereplőkről.

forrás: Turner

Kigördült a Cartoon Network-villamos

Portugália fővárosa, Lisszabon utcáit járva botolhat bele az ember ebbe a Cartoon Network-villamosba.

A Mozambikban és Angolában is fogható Cartoon Network Portugália tavaly októberben indult, azóta egyre népszerűbb az országban. A népszerűség további növelése érdekében állapodott meg a rajzfilmadó a lisszaboni közlekedési vállalattal az úgynevezett teljes felületes villamosreklámról.

Korábban Budapesten is volt hasonló, akkor a Combino villamosokon reklámozták Gumball csodálatos világát.

Lájk, ha Te is utaznál rajta! :-) Még több kép a Facebook-on!

2014. június 13., péntek

Babonák

 • Ha megöleled a tévéd az utolsó műsor stáblistája alatt, a Cartoon Network nem vált át 9-kor TCM-re.
 • Ha mindent lájkolsz a Rajzfilmövezeten, pénz áll a házhoz.
 • Ha a Disney csatornán 10 cseh reklámnál többet megnézel egyhuzamban, váratlan vendég jön.
 • Ha még mindig nézed az Animaxot, akkor időtörést szenvedtél.
 • Ha jövőre nem szavazol a Kids’ Choice Awards-on, egy évig zöld trutymó fog folyni a kádcsapból.
 • Ha evés közben tévézel és leeszed a távirányítót, a Cartoon Network az egyetlen animét is leveszi a műsorról.
 • Ha az óraátállítás közben animét nézel, sikeres éved lesz.
 • Ha péntek 13-án olyan rajzfilmet nézel, amiben fekete macska szerepel, az M2 még kuszább műsorrendet vezet be.

u.i.: Aki elhiszi, így járt. ;)

Rövidhírek 35.

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20110730155154/kurokonobasuke/images/9/9a/Kuroko_no_Basuke_color.png
 • Harmadik évadot kap a Kuroko no Basket.
 • Májusi látogatottságunk
 • Tesztelik a Boomerang cseh adását.
 • Új Sonic-film érkezik hamarosan, amely élőszereplős lesz, CGI-elemekkel.
 • Európában elsőként a Cartoon Network Portugália váltott át az új arculatra teljesen, amely részben már nálunk is látható. 
 • A Netflix berendelte a Varázslatos iskolabusz új részeit.
 • 2015 novemberében indul az Oroszlánkirály-rajzfilmsorozat a Disney Csatornán.
 • Bejelentették az Így neveld a sárkányodat! 4-et.
 • Új Fióna és Cuki-epizódot mutat be 06.26-án az amerikai Cartoon Network.

Korábban kerülnek mozivászonra a pingvinek

Korábban írtunk az egyik legjobban várt filmről, a Madagaszkár pingvinjeiről, melynek premierje 2015. március 27-re volt esedékes. Ám a rajongóknak most jó hírekkel szolgálhatunk.

Május 21-én ugyanis hivatalosan bejelentették, hogy film premierje át lett hozva 2014. november 26-ra, Magyarországon pedig szintén novemberre várható. A rajongók tehát örülhetnek, mivel 5 hónappal korábban láthatják a négy kommandós pingvin legújabb kalandjait. És itt a hírek még nem értek véget.

A filmnek ugyanis tegnap jelent meg az első hivatalos előzetese, amely immáron magyar szinkronnal is megnézhető a tovább mögött. Ebből kiderül, hogy a pingvinek életük legnagyobb küldetésére készülnek, melyben segít nekik az Északi Szél hadtest, élén Classified-el, a farkassal (Benedict Cumberbatch). A cselekménnyel kapcsolatban kiderült, hogy a film nem fog kötődni a sorozathoz, így nem valószínű hogy abból felbukkannak szereplők egyedül Mort fog biztosan szerepet kapni.

2014. június 12., csütörtök

Nippon Expo 2014

Fénykép: Látogass el Te is a Nippon Expóra! Tudj meg többet >>> http://rajzfilmovezet.blogspot.com/2014/06/nippon-expo-2014.htmlUnod a négy falat? Szeretnél feltöltődni a vizsgák után? Szeretnéd egy nagy bulival indítani a nyarat? Kíváncsi vagy, milyen egy animés rendezvény Budapest határain túl? A közelben laksz, és örülnél, ha nem kellene utaznod, hogy kiélhesd Japán iránti rajongásodat? Akkor téged is vár az első pécsi Nippon Expo június 28-án!

A főszervező PAF Kulturális Egyesület célja, hogy a 2010. augusztus 7-i pécsi Nyári AnimeConhoz hasonló – színes, ezúttal a tradicionális japán kultúrára még nagyobb hangsúlyt fektető programokkal teli – élményt nyújtson azoknak, akik ott voltak, azoknak, akik csak hallottak róla, és mindenkinek, aki érdeklődik Japán és Kelet-Ázsia világa iránt.

Időpont: 2014. június 28. 10–19ó

Helyszín: Expo Center Pécs Multifunkcionális Kiállítási és Rendezvényközpont (7632 Pécs, Megyeri út 72.)

Belépő: 1500 Ft