2015. november 1., vasárnap

Két hétig kódolatlan Nickelodeon a MinDig TV-n

A Nickelodeon tanulságos rajzfilmjeit november első két hetében bárki szabadon élvezheti a MinDig TV földfelszíni digitális szolgáltatásban. A Viacom-csoport gyerekeknek készülő programja novembertől a MinDig TV Extra Családi csomagjában is megtalálható, és november 1–16. között kódolatlanul elérhető a földfelszíni digitális tévészolgáltatás nyolcszáz-ezer háztartása számára, a MinDig TV mobilalkalmazásban is látható lesz, továbbá az újszerű HbbTV szolgáltatást is gazdagítja.

A Viacom és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználói számára 2015. november 1–16. között kódolatlanul lesz elérhető a Nickelodeon. Az egyik legnépszerűbb hazai gyerekcsatorna e két hét alatt is olyan oktató jellegű és erőszakmentes rajzfilmekkel várja a legkisebbeket, mint a hétköznapok esetleges veszélyeire felkészítő Mancs Őrjárat, a számok világába betekintést nyújtó Bubi guppik, az angol nyelv rejtelmeibe is bevezető Dóra és barátai vagy az alapvető technikai megoldásokat bemutató Láng és a szuperverdák. A nagyobb gyerekek többek között a Madagaszkár pingvinjeit vagy a Csőrös Harvey folytatásait élvezhetik hétköznaponként, illetve premier epizódokat nézhetnek meg a Veszélyes Henry, a Thunderman család vagy a Bella és a bulldogok sorozatokból.


A Nickelodeon kifejezetten gyerekeknek szóló szórakoztató csatorna, amely a legjobb animációkat, sorozatokat és élő-showkat hozza el a képernyőre az 4–14 éves korosztály számára. A tinédzserek szórakoztatása mellett a Nickelodeon az óvodás gyerekeket játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal készíti fel a kisiskolás életre.

A Nickelodeon 2015. november 1-jétől a MinDig TV Extra Családi csomagjában a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 47. programhelyen. A vétellel kapcsolatos információ a mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Nickelodeont a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

forrás: MinDig TV (csonkolva)