2015. december 1., kedd

A Disney Csatorna 2015. decemberi újdonságai

A Disney Csatorna számos újdonsággal készül decemberre is, köztük a Star Wars: Lázadók évadzárójával és egy új animációs sorozattal. A Star Wars: Lázadók decemberben a Viasat6-on is bemutatkozik.


Goldie és Mackó: ÚJ SOROZAT – ELŐPREMIER
5-én 8:40-kor

Az új animációs sorozatban az újdonsült pajtások, Goldie, a bátor kislány és a hűséges, megfontolt Mackó közös kalandjait láthatod. Goldie és Mackó egy véletlen folytán találkoznak: Goldie megeszi Mackó zabkásáját, sőt, még a székét is összetöri, ám később megkedvelik egymást, és együtt indulnak felfedezőútra. Csatlakoznak hozzájuk a klasszikus tündérmesék, illetve a népmesék és a mondókák már jól ismert és kedvelt szereplői, például Piroska (a Piroska és a farkas című meséből) és a három kismalac is – a humoros és érzelmes jelenetek sokasága garantált!


Mindörökké karácsony: ÚJ FILM
6-án 12:30-kor

Hányszor gondoltunk már arra, hogy milyen jó lenne, ha minden nap Szenteste lenne, és újra meg újra átélnénk azokat az örömteli pillanatokat…  Patty és Eric karácsony alkalmával meglátogatják nagyapjukat a családdal együtt. Már az indulás sem teljesen zökkenőmentes, de megérkezésük után fenekestül felforgatnak mindent. Először a sütikészítő műhelyben okoznak kisebb galibát, majd az éjszaka folyamán kisurrannak a fészerbe, ahol eltörnek egy különleges órát, így másnap reggel ismét Szenteste napjára ébrednek, és ugyanaz a forgatókönyv ismétlődik minden nap. Patty és Eric feladata, hogy kijavítsák a hibát, és visszabillentsék az időt a rendes kerékvágásba, hogy családjukkal újra élvezhessék a karácsony meghittségét.


A csatorna decemberi műsora már letölthető a TV-újság menüpontból.

forrás: Disney