2016. szeptember 3., szombat

Adam West újra Batman lesz – Batman: Return of the Crapes Crussader

A Warner egy animációs film erejéig visszahozza a ’60-as évek kultikussá vált Batman-sorozatát.


Az 1960-as években játszódó történetben Batman négy nagy ellensége: Joker, Pingvin, Rébusz és Macskanő összefognak, hogy közösen próbálják elfoglalni Gothamet, és végre leszámoljanak a denevéremberrel. Csakhogy Batman és hű társa, Robin akcióba lendülnek hogy megállítsák őket, amihez még az űrbe is fel kell menniük.

A film nem csak történetében és stílusában idézi a sorozatot, az eredeti szinkronban ugyanis három színész is visszatér a karakteréhez: Adam West mint Batman (aki többek közt a Family Guy-ban szinkronizálja a szintén Adam West nevű polgármestert), Burt Ward mint Robin, és Julie Newmar mint Macskanő. Hozzájuk csatlakozik Wally Wingert mint Rébusz, aki szintén adta már hangját a szereplőnek az Arkham-videojátékokban, valamint A Garfield-show-ban szinkronizálja Jont, Garfield gazdáját.

A filmet Rick Morales (Batman: A kezdet kezdete, Generátor Rex) rendezi, a forgatókönyvet James Tucker (a Caroon Networkre érkező Justice League Action egyik írója) és Michael Jelenic (Tini titánok, harcra fel!) írja. Az Egyesült Államokban október 11-én jelenik meg DVD-n és november 1-jén Blu-rayen, magyar DVD-megjelenés szintén októberre várható.

Az DC Comics Magyarországnak köszönhetően az előzetest feliratosan is láthatjátok a tovább mögött.