2016. szeptember 10., szombat

A Boomerang 2016. októberi újdonságai

A Boomerang új sorozatot mutat be, két másik sorozatból hoz új részeket és a Cartoon Networkhöz hasonlóan halloweeni műsorral is készül.


A Tom és Jerry-show: ÚJ RÉSZEK
3-tól hétköznap 17:45-kor / ismétlés hétköznap 19:55-kor

Minden idők legnépszerűbb rajzfilmfigurái újra és újra meghódítják a képernyőt! Tom a macska, és a Jerry az egér kalandjai tovább folytatódnak legújabb sorozatuk legújabb részeiben, hamisítatlan Tom és Jerry-hangulatot és véget nem érő csetepatékat ígérve. Az új sorozat karakterei nem csak szebbek lettek, de a vadonatúj 11 perces epizódok minden eddiginél fordulatosabbra sikeredtek.


Nyuszipoly: ÚJ RÉSZEK
17-től hétköznap 16:20-kor / ismétlés hétköznap 20:20-kor


Egy vámpírnyúl paranormális kalandjai, aki vér helyett répalevet szürcsölget, ebből nyerve szupererejét. Nyuszipoly egykor az erdélyi Drakula háziállata volt, ám ma Közép-Amerikában él Mina nevű gazdájával, Chester cicával és Harold kutyával. A bestseller gyermekkönyvön alapuló történetből a Warner Bros. készített rajzfilmsorozatot, amelynek új részei októbertől láthatóak.


Miss Moon: ÚJ SOROZAT (ajánló)
8-tól hétvégén 9:05-kor / ismétlés hétvégén 18:35-kor

Létezik szuperképességekkel megáldott nagynéni? Jules, Lola és Baba Joe tudják, hogy igen, hiszen Miss Moon az ő rokonuk! Azt gondolnánk, nagyon szerencsések, pedig a sok varázslat sok bajt is magával hoz. Repülő gördeszkák, mesekönyvekből életre kelő sárkányok, lovagok és bújócskázás összezsugorított résztvevőkkel. Miss Moonnak hála a McGuffles-gyerekek élete örökre megváltozik.


The Happos Family: ÚJ RÉSZEK
10-től hétköznap 17:45-kor

A Happo család egy afrikai szafariparkban él. Napközben a park látogatói keresztülmennek az elkerített területen és lefényképezik a dagonyázó, lusta vízilovakat. Ám miután az utolsó kocsi is elhagyta a parkot, és a kapuk bezárultak, eljön az ideje annak, hogy a vízilócsalád is szórakozzon! Az új sorozat rövid epizódokból áll, amelyek A Tom és Jerry-show új részeit vezetik fel.


Halloween a Boomerangon: ÖSSZEÁLLÍTÁS
31-én 13:00 és 22:00 között

Halloween és Mindenszentek tiszteletére október 31-ét rémisztő sorozatepizódokkal és különkiadásokkal tölti meg a Boomerang. És hogy idén melyik rajzfilmhős dukál legjobban a halloweenhez? Nem más, mint a csatorna legújabb „lakója”, Nyuszipoly. Meglepetésvendég pedig Tom és Jerry párosa, akik – legijesztőbb történeteikkel – felváltva szórakoztatják a nézőket a vámpírnyúllal.

forrás: Turner