2016. október 7., péntek

Különleges kampánnyal indul az új Ben 10

Az október 10-én bemutatkozó új sorozatot hazánkban eddig még nem látott kültéri kampánnyal promótálja a Cartoon Network: a premiert megelőző hétvégén Budapest forgalmas közlekedési csomópontjain távirányítással mozgó citylight-poszterrel találkozhatnak a járókelők, amely különböző váratlan szituációkat idéz elő. Nagy-Britanniában rekonstruálták Max nagyapa különleges lakókocsiját, a Rozogányt, amelyet pályázat útján szállásként lehet megnyerni.


A Ben 10-t a Cartoon Network Studios készíti, a sorozat kiötlője a Man of Action-csoport (Generátor Rex, Hős6os), a sorozat felügyelő producere pedig John Fang (Mixelek, Generátor Rex). A 2005-ös eredeti széria sikerét jól mutatja az azóta elkészült három további sorozat (Ben 10 és az idegen erők, Ben 10: Ultimate Alien és Ben 10: Omniverzum), két animációs film (Ben 10: Az Omnitrix titka, Ben 10: Le az űrlényekkel!) és két élőszereplős film (Ben 10: Harcban az idővel, Ben 10: Alien Swarm).

Ben 10 a sikerét olyan franchise-termékek piacán is bizonyította, mint a játékfigurák és az otthoni szórakoztató eszközök. A franchise-bevételek nemzetközi szinten meghaladták a 4,5 milliárd dollárt. A Playmates Toys, a Ben 10 márka globális partnere egy teljes játékkollekcióval készül, amely 2017 őszétől lesz elérhető világszerte.forrás: Turner (szerkesztve)