2016. november 6., vasárnap

A Cartoon Network 2016. decemberi újdonságai

A Cartoon Network decemberben három sorozatból kezd új részeket adni, év végi összeállítást tart és új Scooby-Doo-filmet is bemutat.


Best of 2016: ÖSSZEÁLLÍTÁS
27. és 30. között 18:05-től 21:00-ig

2016 legsikeresebb újdonságaival zárja az évet a Cartoon Network. A négy napon át, esténként futó összeállításban helyet kap a Gumball csodálatos világa aranyhalának, Darwinnak az eredetét bemutató különkiadás, a Marceline eredete című Kalandra fel!-minisorozat, a Szupermenő szupererő c. maraton, valamint Nagyfater bátyó és Steven Universe közös epizódja, a Mondd, bátyó!


SárkányokÚJ RÉSZEK (67–78)
19-én, 20-án, 21-én, 22-én 12:55-kor (tripla rész) / 67–69. epizód ismétlése 23-án 12:55-kor

Sárkányok: Irány az ismeretlen!-ben Hibbant-sziget sárkánylovasai, Hablaty, Halvér, Asztrid, Takonypóc, Kőfej és Fafej rábukkannak a titokzatos sárkányszemre. Ez az ősi ereklye olyan titkokat hordoz magában távoli helyekről és ismeretlen sárkányokról, amelyekről a Hibbant-sziget népe álmodni se mert. Elindulnak hát feltárni az Ismeretlent, ám a Sárkányvadászok fosztogató hordáival szembe kell nézniük.


Scooby-Doo: Rejtély a bajnokságonÚJ FILM
3-án 16:00-kor / ismétlés 10-én 9:00-kor

Nagy az öröm a Rejtély Rt tagjai körében. Csámpi és Scooby belépőjegyeket nyert a WrestleMania nevű rendezvényre. Így az egész csapat a városba utazik, ahol a rendezvényt tartják. Ám hamarosan feltűnik egy titokzatos medve-kísértet, amely nemcsak a várost tartja rettegésben, de a pankrációs show-ra is veszélyes lehet. Szerencsére Scooby-Doo, Csámpi, Vilma, Diána és Fred gyorsan feltalálják magukat, a pankráció szupersztárjaival összefogva veszik fel a küzdelmet a medve ellen, és oldják meg a rejtélyt.


Ben 10 (2016)ÚJ RÉSZEK (5, 7, 8b–9, 10b, 11b–12a)
5-től hétköznap 14:25-kor / ismétlés 19:00-kor

Októberben új életre kelt a Cartoon Network egyik legsikeresebb márkája, a Ben 10, amelynek hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrében mentik meg a világot. Az eredeti sorozat premierje után viszonylag gyorsan nemzetközi szenzációvá vált műsort most rajongók új generációja ismerheti meg. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul az új nézők elé, még több, szívet melengető momentummal és humorral átszőve. A folytatás már decemberben érkezik.


Transformers: Robots in DisguiseÚJ RÉSZEK (38–45)
12-től hétköznap 12:30-kor / a 38. epizód ismétlése 17-én 14:15-kor

A Transformers-rajzfilmsorozat második évadának befejező részei decemberben érkeznek. A széria alapötlete szerint Optimus Prime magához rendeli Bumblebee-t, hogy megmentse a világot az Álcák új csoportjától. Bumblebee tehát összehív egy csapat fiatal Autobotot, akik mind szuperhősök, de Bumblebee-re hárul a feladat, hogy megtanítsa őket csapatban működni.


A nindzsa napjaMARATON
5-én 12:30-tól

A december 5-ei nemzetközi nindzsanapot közkedvelt animációs LEGO-sorozatunk maratoni vetítésével ünnepeljük meg. A két órán át tartó ünneplés alatt négy LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei-epizódot láthatnak az ifjú nézők egymás után, köztük egy különkiadást. Poénokkal fűszerezett akcióban és kalandban nem lesz hiány!

Folytatódó (bővebben): Medvetesók (ÚJ RÉSZEK), Téli maratonok (MARATON), Clarence (ÚJ RÉSZEK)

Műsor és pontos premieridőpontok a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner & PORT