2017. január 2., hétfő

A TV2-csoport 2017. januári újdonságai

A TV2 két Hanna-Barbera-sorozatot mutat be csatornapremierként januárban.


Maci Laci: ÚJ SOROZAT
7-től hétvégén a TV2 Matiné után (9:10-9:40 körül)

A két jó barát, Maci Laci és Bubu a Jellystone Parkban élnek. Kíváncsi érdeklődéssel várják az ide látogató turistákat, s nem csekély étvággyal a kirándulók finomságokkal teli piknikes kosarait. Csínytevéseiket persze a park vadőre igyekszik kordában tartani… (A sorozatot bemutatta korábban a az M1, az RTL Klub, az RTL+ és az RTL II – a szerk.)


Tom és Jerry gyerekshowÚJ SOROZAT
7-től hétvégén a Maci Laci után (9:35-10:05 körül)

Tom általában sikertelenül próbálja elfogni Jerry-t, hatalmas esések, balesetek, ütések közepette. Máskor a páros egészen jól kijön egymással, sőt az is előfordul, hogy egy-egy csetepaté közben egymás segítségére sietnek. Összetűzéseik hátterében persze a hagyományos, ősi ösztönből fakadó macska-egér ellentét áll… (A sorozatot bemutatta korábban az ATV, az RTL Klub és a Boomerang – a szerk.)

forrás: TV2

4 megjegyzés:

 1. Nos, a Maci Lacit nem hiszem, hogy adta a Cartoon Network, abban sem vagyok biztos, hogy a Boomerang adta volna, viszont még az RTL Klub indulása után nem sokkal adta, majd 2016 májusában elkezdte adni az RTL+, és a sugárzást átvette a COOL TV, majd újra az RTL+, jelenleg az RTL II-n látható. És mivel 2 szinkronváltozata létezik [eddig], ezért kíváncsi lennék, hogy a TV2 melyikkel adja, a vetélytárs RTL-essel vagy az MTV-féle szinkronnal.

  A Tom és Jerry gyerekshow-t is adta az RTL Klub, de még az ATV is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az előző hozzászólásom folytatásaként: biztos vagyok benne, hogy nem adta se a Cartoon Network (CEE), se a Boomerang (CEE) a Maci Lacit. Amire a kedves szerkesztő gondolhat, az a Maci Laci-show (vagy The New Yogi Bear Show).

   Törlés
  2. Köszönet a pontosításokért! Az ATV-t nem tudom hogy felejthettem ki, amikor a stáblista alatt be is mondják, hogy a csatorna megbízásából készült a szinkron.

   Törlés
 2. Legalább a TV2 tisztában van vele, mit ad. Ja, nem...:)
  Ugyan mindenhol a klasszikus Maci Laci kalandjait híresztelik, mégis a korábban már sugárzott Új Maci Laci-show-t/Maci Laci újabb kalandjait adják, abból is csak egyetlen ~7 perces részt. Na, ezt adta régebben a Boomerang és a Cartoon Network.

  VálaszTörlés