2014. április 28., hétfő

Az igazság és a szeretet matrózruhás védelmezője visszatér!

Reméljük, mindenki emlékszik még Hold tündérre, aki varázshatalmának segítségével védelmezte az ártatlanokat minden délután az RTL klubon.

Valószínűleg sokatoknak feltűnt, hogy a Sailor Moon körül manapság igencsak nagy a felhajtás. Nem is csoda! Hisz régi gombóchajú, bőgőmasina, holdvilágképű kedvencünk most új köntösben tér vissza!

A Sailor Moon anime (nálunk Varázslatos álmok néven futó sorozat) világszerte nagy népszerűségnek örvend, az alkotók pedig úgy döntöttek, hogy újra előveszik az aranytojást tojó tyúkot. Az új sorozat Sailor Moon Kristály néven mutatkozik be, és az előddel ellentétben, az eredeti művet fogja hűen feldolgozni. A cselekmény hasonló, ám, a mangából kiindulva, sokkal felnőttesebb lesz, így leginkább az idősebb korosztályt hozza lázba.


A sok hercehurca után végre képeket, stáblistát és pontos megjelenési dátumot is kaptunk, melyet a hivatalos honlapon már meg is leshettek!

Szóval ne felejtsétek beírni a naptárba: július 5. 19.00 (japán idő szerint) Sailor Moon Kristály a niconico online csatornán minden hónap első és harmadik szombatján!