2014. május 4., vasárnap

A Cartoon Network tervei a 2014/15-ös évadra

A nagy rajzfilmadók már közzétették a 2014/15-ös évadra szóló terveiket. Ez azt mutatja meg, milyen újdonságokkal készülnek az USA-ban 2014 ősze és 2015 nyara közt. Azokat szedtük össze, amelyek nagy eséllyel hozzánk is eljutnak.


Wabbit / Nyuszi

Tapsi Hapsi lesz a főszereplője a Bolondos dallamok sokadik feldolgozásának. Visszatér még Prérifarkas, Rissz-rossz Sam, de két új mókus is feltűnik: Nyikorgó és Nagyláb.

Over the Garden Wall / Át a kert falán

A Cartoon Network első minisorozatában egy testvérpár, Greg és Writ csapdába esik egy másik világban. A sorozat 10 forgatásban meséli el, hogyan próbálják megtalálni a hazavezető utat. Eközben segítségre találnak: Beatrice, a madár és Woodsman, a favágó kíséri őket útjuk során.

We Bare Bears / Medvéket viszünk


Az új vígjátéksorozat három medve szerencsétlenkedését mutatja be, azt, hogy miképp szeretnének beilleszkedni a társadalmunkba. Emberbarátokat próbálnak szerezni, ennivalót keresnek vagy éppen híresekké szeretnének válni a világhálón. Ezek többsége füstbement terv lesz, de legalább ott vannak egymásnak.

Be Cool, Scooby-Doo! / Csak nyugi, Scooby-Doo!

A sorozat kezdetén a Rejtély Rt. tagjai éppen befejezik a középiskolát. A ballagást követő nyarat pihenéssel töltenék, így beülnek a Csodajárgányba, hogy elinduljanak kalandozni. Azt már mondanunk sem kell, hogy ez alatt számos rejtélybe botlanak.

Total Drama: Pahkitew Island / Totál Dráma: Pahkitew-sziget

A Totál Dráma hatodik évadában 14 új versenyző vesz részt egy vadonatúj szigeten. A műsorvezető és a stáb a régi, így a humor is! A végén csak egy maradhat, aki bezsebeli az egymillió dollárt. Az új évadról itt írtunk korábban, a szereplőkről itt olvashatsz.

A címfordítások nem hivatalosak.