2014. június 22., vasárnap

Új Pixar-film és rövidfilm

Pixar bejelentette következő animációját, az Inside Out-ot, amelyet Pete Docter rendez és a tervek szerint 2015. június 19-én érkezik a mozikba.

Egy kalandos léggömbös utazás a felhők felett, majd egy szörnyek lakta nagyváros: az Oscar-díjas rendező Pete Docter rendezte a Szörny Rt-t és a Fel!-t is, mindkettővel egyedi és fantáziadús helyekre kalauzolva el a közönséget. Az új, eredeti Disney-Pixar-film, az Inside Out azonban minden eddiginél különlegesebb helyszínen játszódik. A felnőtté válás rögös útját, a főszereplő, Riley sem ússza meg, akinek gyökerestül megváltozik az élete, amikor apja új munkát kap San Franciscóban.

A hagyományoknak megfelelően, a Pixar ezúttal is tervez egy új, rövidfilmet játszani az új film előtt. A Láva c. musical-t a Pixar animációs részlegének vezetője, James Ford Murphy rendezi.

Az elszigetelt trópusi szigetek szépsége és a vulkánok varázsa ihlette rövidfilm egy több millió év alatt játszódó szerelmi történetet mutat be.

A Pixar Animation Studios új filmje, a James Ford Murphy rendezte és Andrea Warren pénzelte Lava 2015. június 19-étől látható a mozikban az Inside Out előtt.