2014. július 11., péntek

A Disney Csatorna 2014. augusztusi újdonságai

A Disney Csatornán augusztusban úgy tűnik, Star Wars-hónap lesz.

Yoda új történetei: ÚJ RÉSZ
29-én 19.30-kor

Jó hírünk van a Csillagok háborúja szerelmeseinek: Yoda új történetei meg­érkeztek a Disney Csatorna képernyőjére, melyben a legendás sorozat összes hőse feltűnik. A két, bemutatandó epizód címei: ­ Menekülés a Jedi Templomból; Holokron­-hajsza

Phineas és Ferb: Csillagok háborúja: ÚJ KÜLÖNKIADÁS
31-én 9.30-kor

A testvérpárra felejthetetlen kaland vár! Az egész csapat a híres Csillagok háborúja színterén találja magát, és az ő kezükbe kerül a Halálcsillag terve.

Pocahontas: ÚJ FILM
23-án 16.10-kor / ism. 24-én 11:00-kor

A Pocahontas egy indián hercegnő történetét meséli el, aki egy alkalommal fehér telepesekbe botlik. Kíváncsi természetének köszönhetően megismerkedik John Smith kapitánnyal. Hamar megkedvelik egymást mialatt Pocahontas igyekszik megértetni vele az indiánok életmódját, szokásait. John Smith, aki a pénzéhes angol telepesekkel együtt érkezik az Újvilágba, sokban különbözik útitársaitól. Az aranynál sokkal jobban érdekli az a különös és titokzatos világ, amely feltárul előtte. Miután megpillantja Pocahontast, az élete egy csapásra megváltozik. A lány bizalmába fogadja az idegent, és mókás barátaival, a mosómedvével és a kolibrival feltárja előtte a vadon titkait.

Nézd meg az élőszereplős újdonságokat is, a Tini TV-n!

forrás: Disney