2014. szeptember 24., szerda

A Nickelodeon 2014. októberi újdonságai

S.T.R.A.M.M. – A kém kutya: ÚJ RÉSZEK
13-ától, hétköznap 17.35/18.35EET-től

Vadonatúj epizódok, amelyekben:
- Kitty és Dudley véletlenül isznak Keswick igazság szirupjából és nem tudják megállni, hogy mindenkinek elmondják az igazat! Petropolis meg van győződve róla, hogy Bigfoot egy tolvaj, így Dudley nekilát, hogy tisztázza gyerekkori hőse nevét.
- Wannabee elkap minden gyereket a betűző méhnél, és kihívja Dudleyt egy betűző versenyre. Amíg S.T.R.A.M.M. elutazik, Lókötő Förgusz betör Keswick házába, hogy ellopja legutóbbi találmányát, a fejzsugorítót.
- Weasel, a szuper ördögi bűnöző a börtönből szabadulva Dudley és Lókötő Förgusz után indul. Dudley talál egy pár kesztyűt, amivel képes megállítani az időt, de Lókötő Förgusz ellopja tőle. A kémkutyának vissza kell szereznie őket, még mielőtt végleg megáll az idő.

Kung Fu Panda: ÚJ RÉSZEK
27-étől, hétköznap 18/19EET órától

Vadonatúj epizódok, amelyekben:
- Shifu azt javasolja Ponak, hogy tegyen hallgatási fogadalmat, mert az majd segít neki fókuszálni. Ám a terv kudarcba fullad, amikor a panda fegyveres konfliktusba keveredik, azzal hogy nem hajlandó megszólalni.
- A korábban hősnek hit Fu-xi kobra árulóvá válik és megtámadja a béke völgyét. A falusiak kígyó-ellenes érzelmei miatt kérdéses, hogy Vipera segít-e megállítani Fu-xit… vagy inkább csatlakozik a kobrához?
- Po egy csapat fiatal és imádnivaló árvát támogat, akik azonban pénzt és más javakat lopnak a falusiaktól. Képes lesz Po változtatni a gyerekek viselkedésén vagy gonosz vezetőjük karmai közé kerül?

forrás: Viacom