2014. november 15., szombat

A Cartoon Network 2014. decemberi újdonságai

A Cartoon Network decemberben két sorozatból ad új részeket, ismét lesz Maraton Mix, valamint pár karácsonyi különkiadás is, amelyekről később fogunk írni. December elején a CN Télapó Expressz is kigördül a Nyugati pályaudvarról.

Parkműsor: ÚJ RÉSZEK (70–80.)
1-jétől hétköznap 17.35/18.35EET-kor / ism. 20.10/21.20EET-kor

A park dolgozóira és a nézőkre az eddigi legtöbb meglepetéssel teli évad vár: az egyik részben Pops szörfözni tanul, egy másik részben Mordecainak ismét vigyáznia kell a Halál fiára, miközben randija van CJ-jel. Ebben az epizódadagban mutatjuk be a Parkműsor negyedik halloweeni különkiadását is.

Saolin krónikák hete: MARATON, ÚJ RÉSZEKKEL (22–26.)
15-étől 19-éig 14.10/15.10EET-kor / ism. 9.15/10.15EET-kor

Decemberben egy különleges Saolin krónikák-hét lesz a sorozat rajongóinak. Az első évad még sosem látott részeit vetíti a csatorna, minden délután egy új és egy korábbi epizódot sugározva.

Maraton Mix: MARATON
22-étől minden nap 6.55/7.55EET-kor és 12.10/13.10EET-kor

Az év végi ünnepkör a gyerekek számára nemcsak az ajándékokat, az ünnepi készülődést és a csodavárást jelenti, hanem a felhőtlen kikapcsolódás időszakát is. A Cartoon Network délelőttönkénti Maraton Mix válogatásával két héten át ünnepelhetik a szünidőt. December végétől egészen január elejéig naponta más-más népszerű CN-sorozat epizódjait nézhetik. Velünk lesznek a Pindúr pandúrok, a Totál Dráma, a Parkműsor, a Kalandra fel!, a Gumball, a Nagyfater bátyó, a Steven Universe és a Tini titánok, harcra fel! szereplői.

forrás: Turner

4 megjegyzés:

 1. Miért kell ezekkel a sz@rokkal telezsúfolni ezt a csatornát? Már torkig vagyok a Gumballal, a Regular Show-val, az Adventure Time-mal, az Uncle Grandpa-val, a Steven Universe-zel, ezek nem fogják fel, hogy hol a határ?
  A Boomerang is tele van minden degenerált hülyeséggel.
  Elnézést kérek, de már tényleg unom. Utáltam ezeket eddig is, viszont napközben legalább levetítettek naponta 1-2x valamilyen Scooby-Doo-t, többször Tom és Jerryt, a Cartoon Toon Toonban az Ed, Edd és Eddyt, Az osztálytársam egy majmot, Bátor, a gyáva kutyát, a Cartoon Network Moziban láthattunk normális hosszabb terjedelmű rajzfilmeket, pláne Scooby-Doo újabb kalandjainak örültem... De már az sincs.
  A Boomerangra is behoztak valamilyen új 3D-s baromságot, a műsor abból áll, hogy 6-7 sorozatot ismételgetnek egész nap, pedig lenne választék. Már alig van ott is Mozi, levették Turpi úrfit, Frédi és Bénit, Hong Kong Phooey-t, egy csomó Scooby-Doo spin-offot, és csak 1-2-t ismételgetnek, ne röhögtessenek már, könyörgöm... A Boomerang klasszikusokat sugárzó csatornának indult, erre pont levették őket, ráadásul leszinkronizálhatnának klasszikusokat, Hanna és Barbera rengeteget csinált...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igaz amikor még en néztem a cartoon networkot robot boy amiket te irtal meg a lászló tábor mibfegyiket szerettem és azt szerettem benne hogy nem ilyen szar paibtel rajzolt fos grafikaju volt hamem az régi szep kiegyensulyozott arnyalatos
   a boomerang ott is az eggyik kegjobb mesék azok amiket irtal de a johnny bravo vitte amugy mint en vendéglátós boltvezető 2 annyi bevétele volt a cartoon networknek csak bejott a hamisitas meg az hogy fejlesszük tovább a csatornát de semenyivel nem keres jobban mint régen és sztm kéne több mese mert azt látom tesom bekapcsolja a tv megy egy uj fajta régi fos tini titanok valami babák utana egy szar mese meg valami ninjago és ujra tini titanok oldalak tudnek irni de nincs kedvem

   Törlés
 2. Ne csodálkozz már...a régebbi sorozatokból szerinted hol lesz bevétele a csatornának?Nem véletlenül adnak újabbnál újabb részeket ki, én 14 éves fejjel nézem őket hiába 6-12 a célközönség én azért nézem őket mert jók általában a poénok bennük.
  A CN Moziban is állandóan a Scooby-Doo-t látom, már a tököm tele van vele hogy állandóan a régi rajzfilmeket kell bámulni!Nem kellenek ide régi klasszikusok amikor vannak újak és jók, érted?Lehet hogy mások hiányolják a régibbeket de akkor a régieket a kutya sem nézi pláne azért mert alig vannak akik vissza kívánják a régieket.

  ( A SonicBoom-ról most sincs hír :( )

  VálaszTörlés
 3. Ízlések és pofonok. A Cartoon Networkön 2012 elejétől 2014 májusáig rengeteg klasszikust adtak, nyilván most pihentetik őket, hiszen idén az átlagosnál több eredeti sorozat indult (Steven, Nagyfater, Clarence). @Névtelen: Az Over the Garden Wall talán tetszeni fog, az elég ígéretes, 2015-ben mutatják be nálunk. A CN Moziban még mindig mennek klasszikusok, SD újabb kalandjait is beleértve. A Boomerangon is megy a Frédi és Béni, habár abban igazad van, hogy ott is egyre kevesebb a klasszikus, a csatorna maga pedig egyre kevésbé változatos.
  @Shadow 321: Szükség van a régebbi sorozatokra is egy egészséges mennyiségben (mondjuk 20-30%), a jelenlegi állapot tényleg nem az igazi, hogy szinte csak új sorozatok mennek. A SonicBoomot nemsokára bemutatják a CN USA-n, magyar indulásról még nincs hír, nem is biztos, hogy megveszi nálunk a CN, de reménykedjünk.

  VálaszTörlés