2014. november 19., szerda

Új Dragon Ball Z-film, Dermesztő visszatér!

2015 első havában mutatják be a világszerte és a magyarok körében is népszerű anime, a Dragon Ball Z legújabb mozifilmjét. Hőseinknek egy 'régi ismerőssel' kell szembenézniük, Dermesztő ugyanis visszatér!

A film címe Dragon Ball Z: Fukkacu no F, azaz DBZ: F, mint feltámadás lesz és a tavalyi Battle of Gods után játszódik, vagyis itt már Son Gokuék Bubuval az oldalukon harcolnak. Főhősünk is képes már isteni formát ölteni, hiszen túllépett az SSJ3-as szinten. Ebből arra lehet köveztetni, hogy Dermesztő nagyúr is szint(ek)et lépett, hiszen régen, amikor Son Goku legyőzte, még csak SSJ1-es szinten állt.

Az előzetes: Miután Son Goku legyőzte Bills-t, a Földre béke szállt. Ám ez nem tart sokáig, mert megérkezik Tagoma és Sorbet (Dermesztő egykori hadának két hű tagja), hogy a kristálygömbökkel feltámasszák Dermesztőt. Természetesen sikerrel járnak, a káosz újra beköszönt és a csillagharcosok iránti bosszúvágy ismét fellobban.

Dermesztő mellett valamennyi régi ismerős feltűnik, valamint a tavalyi Battle of Gods-ban debütáló Bills és Wish is szerepet kapnak a Fukkacu no F-ben.

Kapcsolódó:
A csillagharcosok visszatérnek