2014. november 16., vasárnap

GYVÉH 2014: Clarence bulija, Maci-pecó és nindzsaképző

A november 14. és 16. közt, a budapesti Papp László Sportarénában megrendezett Gyerekvilág Élményhétvégén idén is tiszteletüket tette pár gyerektévé: kint volt az M2, a Cartoon Network és a Megamax. Idén is sok kép készült, akárcsak tavaly.

A főbejárat előtt a Simpson családot ábrázoló homokszobrot csodálhattunk meg, belépve a sportarénába pedig Buzz Lightyear, Legóból készült életnagyságú mása állt velünk szemben. Az OTP standján családi belépőt lehetett nyerni A Madagaszkár pingvinjei c. mozifilmre.


A Cartoon Network idén is a fotózkodásra és az ereklye-készítésre ment rá: az érdeklődők kipróbálhatták a nemrég indult Ben 10 Alakváltó nevű alkalmazást, amely segítségével idegen lényekké alakulhatunk. A standon azonban Clarence volt az igazi sztár, az új sorozat november 24-én indul. Ez alkalommal tehát Clarence-es kitűzőt, partisityakot és álarcot készíthettünk. Idén TV is volt a CN-standon, amelyen a legújabb műsorajánlókat vetítették. Folytatódik a cikk a Tovább mögött.Az M2 továbbvitte a tavalyi TV-Maci-ötletet, idén jóval nagyobb lakást rendeztek be az Esti mese örök műsorvezetőjének. :-) A tévében Kukori és Kotkoda ment. Idén is volt lehetőség a Hetedhét Gyerekhíradó bemondójává átlényegülni, az ajándékboltban vásárolni és – mint újdonság – jelmezes fotózáson részt venni. Süsü, a sárkány is eljött természetesen.


A Megamax a tavalyról ismert, izgalmas nindzsaképző pályát hozta el, a Lego Ninjago-t reklámozva ezzel. Az adó társcsatornájának, a Minimaxnak a képviselői, Pici cica és Maci kutya járták a helyszínt.

Még több képért irány a Facebook!