2014. november 2., vasárnap

A Nickelodeon 2014. novemberi újdonságai

A Nickelodeon novemberben két sorozatból ad új epizódokat és bemutat egy különkiadást is.

Rabbids: Invázió: ÚJ RÉSZEK
3-ától hétköznap 15.55/16.55EET-kor

Négy új epizód, ezek között:

  • Miután fejbe vágták, az egyik Rabbid azt gondolja, hogy ő egy csirke. A Rabbidek fejlesztik a vécépumpákkal való varázslást. Egy Rabbid megtanítja civilizálatlan barátait a helyes viselkedésre.
  • A Rabbidek záróra után benn ragadnak egy bank pincéjében. Egy Rabbid egy forgalmasan úton, próbálja utolérni pajtásait. A Rabbidek építkezési területen játszanak.
  • Egy jövőből érkező Rabbid kényszerleszállást hajt végre a Földön.
  • A Rabbidek egy pár tökéletes alsóneműért küzdenek...

Umizoomi csapat: ÚJ RÉSZEK
17-étől hétköznap 8.45/9.45EET-kor

Vadonatúj kalandokkal jelentkezik kedvenc csapatunk:

  • Az Umizoomi csapat elnyeri a Ninja Trófeát, amelyre annyira vágytak, de hirtelen, Squiddy, a tintahal elcseni tőlük a díjat. Milli, Geo és Bot előveszik szuper ninja képességeiket, hogy lenyomozzák Squiddyt, és visszaszerezzék tőle trófeájukat.
  • Umi autó és a cápa kocsi felkészültek a nagy autós versenyre: az Umi Grand Prixre! A győzelem nagy kihívás, különösen akkor, ha olyan kemény versenytársakkal kell megküzdeni, mint amilyen Shape Bandit, Dump Truck, Squiddy, és a Bajkeverők. Versenyzők, indítsák a motorokat!
  • A csapat szabad estéjén moziba megy, de a Bajkeverők feltűnnek és meglépnek az összes film mellé járó ropogtatnivalóval. Milli, Geo és Bot üldözőbe veszi a Bajkeverőket a mozin keresztül, és egy eseménydús akciófilmben találják magukat.

Bubbi Guppik: ÚJ KÜLÖNKIADÁS

30-án 7.05/8.05EET-kor

Bubbledom mitikus földjén, az ördögi Éjszaka varázsló elveszi a Nap mágikus gyűrűjét. Valakinek meg kell menteni a nappalokat! Sikerül Willnek, Mollynak és Gilnek visszajuttatni a gyűrűt a Nap király számára vagy Bubbledom örökre sötétségbe borul?

Kattints és nézd meg a Nickelodeon novemberi, élőszereplős újdonságát is!

forrás: Viacom