2014. november 23., vasárnap

Rajzfilmfigurák a Facebookon! 2014

A Rajzfilmövezet szervezésében induló játék lényege az, hogy november 17-étől 23-áig mindenki cserélje le a Facebook-os profilképét a kedvenc rajzfilm- vagy animehősére! A cél az, hogy a közösségi oldalon ne legyenek emberi arcok, csak rajzfilmfigurák. A Facebook-os esemény lapja itt érhető el.

A kezdeményezés görög eredetű, a magyarok körében 2010-ben volt hasonló, ekkor több százezren cserélték le profilképüket az animációs filmek szereplőire. A játék tehát november 17-én indul. 2010-zel ellentétben és tavalyhoz hasonlóan az esemény egyhetes, nem három napos, hiszen korábban az óriási siker miatt külön csoport alakult az esemény meghosszabbítására!


Győzzön idén is a Te kedvenc rajzfilmed, szereplőd és csatornád!

Mindenki csatlakozzon, aki szeretne kicsit nosztalgiázni a rajzfilmekkel vagy ma is a rajzfilmnézők táborát gyarapítja! Hogy még többen legyünk, hívjunk meg minél több ismerőst is! Biztassunk minél több embert a csatlakozásra, és érjük el, hogy 17-e és 23-a közt csak rajzfilm- és animehősökkel találkozzunk a Facebook-on!


Mert gyereknek lenni jó!

Médiatámogatók: Tini TV, Animeövezet, Cartoon Network, Viasat6, Ano Blog, Ani-mánia, Mondo, Gyerek-Világ, GyerekTV.com

LEGYEN AZ ÖN CÉGE/SZERVEZETE/OLDALA IS TÁMOGATÓ! VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT ITT.

Ez a bejegyzés teljes hosszában lemásolható és szabadon terjeszthető, forrásmegjelölés nélkül is, mert sajtóközlemény. :)