2014. november 5., szerda

Visszakerült a Cartoon Network a Telekomhoz

Igaz, csak ideiglenesen, azaz mégsem, de valakinek nem végleg. Mi van?! Elmagyarázzuk: novemeber 4-étől, keddtől, két másik csatornával együtt visszakerült a CN a Telekom digitális csatornakínálatába, két hónapra. Január 6-ától azonban van lehetőség rá, hogy tovább nézzék a telekomosok.

Majd' két év után ismét láthatják a Telekom előfizetői a Cartoon Networköt, a Universal Channelt és a Travel Channelt, amelyek 2012. január 6-án kerültek ki a kínálatból, sok másik csatornával együtt (pl. CNN, Boomerang). Ekkor számos ügyfél tett panaszt, mindhiába, egészen mostanáig.

A szeptember végén megtartott kábelkonferencia (ahol a tévészolgáltatók és a tévéadók tárgyalnak egymással, egy-egy új szerződés vagy szerződés-meghosszabbítás reményében) sikeresnek bizonyult e három csatorna részéről.

Az öröm azonban korántsem teljes, hiszen a Cartoon Network január 6-ától csak egy minicsomagban lesz elérhető, de ne panaszkodjunk, hiszen ez is haladás. A Telekomos CN-rajongókat arra biztatjuk, nézzék minél többet a csatornát és ne legyenek restek betelefonálni vagy emailt írni, a CN-nel való elégedettségüknek hangot adva, hiszen így növelhetik annak esélyét, hogy a rajzfilmadó ismét részese legyen legalább a családi csomagnak, ne kelljen (drága) minicsomagot előfizetni érte.