2015. január 9., péntek

A Cartoon Network 2015. februári újdonságai

A Cartoon Network januárral ellentétben, februárra rengeteg premierrel készül.


Ninjago: A Spinjitzu mesterei: ÚJ SOROZAT
23-ától hétköznap 6.25/7.25EET-kor / ism. 15.25/16.25EET-kor

Ideje megküzdeni a sötétség hitvány urával. Semmi jóra nem számíthatunk, ha feltűnik Ninjagóban: rabol, és lerombol mindent, ami az útjában áll. Csak a mindentudó mester és ninja növendékei menthetik meg Ninjagót! A Ninjago: A Spinjitzu mesterei akciódús széria, amely februártól látható a Cartoon Networkön! (A sorozatot korábban az RTL Klub és a Megamax vetítette – a szerk.)


Tini titánok, harcra fel! Kérdezz-felelek: MARATON ÚJ RÉSZEKKEL
2-ától hétköznap 12.15/13.15-kor / új rész ismétlése 18.30/19.30EET-kor

A Tini titánok, harcra fel! új epizódjait egy különleges, többhetes maraton keretében mutatjuk be, melyben minden nap felidézünk három vicces történetet a titánok életéből, majd egy vadonatúj kalandban vehetünk részt.


Dr. Dimenzi-naci: ÚJ RÉSZEK
16-ától hétköznap 14.30-kor

Egy nadrág megváltoztathatja az ember életét. Így lett egyszerű diákfiúból hőssé Dr. Dimenzi-naci is, aki a szupernaci adta szupererővel harcol az univerzum rosszfiúi ellen. A sorozat új epizódjaiban Dr. Dimenzi-naci ismét gatyába rázza a világot. Még több dilis dimenzióba látogat el, és még több gonosztevővel számol le!


Kalandra fel! HercegnőmaratonMARATON
14-én és 15-én 9.05-től

Valentin-napon idén Ooo hercegnőinek jut a főszerep, hiszen jön a Kalandra fel! hercegnőmaraton. A sorozatban rengeteg koronás fővel találkozhatunk: Muszkli hercegnő például egy izompacsirta, Szellemhercegnő egy kísértet, Hotdog hercegnő pedig egy kutya. Egy a közös bennük: Jégkirály szívét az összes hercegnő megdobogtatja.

forrás: Turner

3 megjegyzés:

 1. Fúrcsának tartom, hogy egy olyan sorozatba kezd a csatorna amit az rtl is leadott és a megamax is már a végtelenségig ismételt.
  Amúgy szerintem jó ötlet volt ez a változtatás, jobb nagyobb képekkel.

  VálaszTörlés
 2. Remélem ha már halasztották akkor normálisabb időpontba rakják át mert szerintem délben nincs olyan sok értelme premiert adni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, este fog kezdődni. (Többet nem mondhatunk.) :-)

   Törlés