2015. január 9., péntek

A Minimax 2015. februári újdonságai

A Minimax januárra két új évaddal és egy új különkiadással készül.

Én kicsi pónim: Varázslatos barátság: ÚJ RÉSZEK (66–91.)
13-ától minden nap 17.55/18.55EET-kor

Twilight Sparkle hercegnő visszatér hozzátok, és mentorával, Celestia hercegnővel megmutatja nektek, Ponyville-ben milyen csodáltos barátságok szövődnek. A pónik közös kalandokat élnek át, és segítenek néhány Ponyville-i lakosnak megoldani a problámáikat, miközben elválaszthatatlan barátok lesznek.

Trükkös Tom: ÚJ RÉSZEK (39–52.)
21-étől minden nap 19/20EET órakor

Trükkös Tom elvisz titeket egy elvarázsolt világba. Tom egy átlagos, 8 éves fiúnak tűnik, de mágikus övének és persze némi varázsmozdulatnak köszönhetően egy apró, ám hatalmas erővel rendelkező szuperhőssé változik. Képességének segítségével egy csodálatos elvarázsolt világba repíti magát, melynek lakói manók, bogarak és rakoncátlan kis gombák. Itt találkozik hűséges társaival, akik minden kalandjában vele tartanak.

forrás: AMC

3 megjegyzés:

  1. Ha nem gond, akkor csak jelezném, hogy az Arthur nem "ÚJ", hanem csak sima különkiadás, mert korábban már volt többször is. A Trükkös Tom-ból pedig 2!. évad 14-26. részek lesznek, vagy ha évadot nem akarsz írni: 39-52. rész.

    VálaszTörlés
  2. Szeretném ha a bronyk-ról nem feledkeznének meg!Ha az mlp jobb szinkront kap és jobb fordítást akkor +nézők fognak jönni nem is kevesen persze én ezt nem tudom milyen nehéz. :)

    VálaszTörlés