2015. február 12., csütörtök

A Disney Csatorna 2015. márciusi újdonságai

A Disney Csatorna márciusban egy új animációs évadot és filmet mutat be. A csatorna élőszereplős újdonságairól a Tini TV-n lehet tájékozódni.


Star Wars: A felkelők visszatérnek: ÚJ RÉSZEK
15-étől 9.30/10.30EET-kor

A Star Wars: Lázadók a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja után 14 évvel és a Star Wars IV. rész: Új remény előtt 5 évvel játszódik, a Lázadó Szövetség kezdeti éveit meséli el, miközben a Birodalom kiterjeszti önkényuralmát az egész Galaxisra. Sötétség borítja el a messzi-messzi Galaxist, a túlélő Jediknek bujkálniuk kell a gonosz Galaktikus Birodalom uralma alatt. Úgy tűnik, nincs remény a sötét oldallal szemben. A történetben megismerhetjük a bátor hősöket, akik ugyan nem régóta ismerik egymást, de összeköti őket a közös cél: szembeszállni az ellenséggel és megdönteni a Birodalom önkényuralmát. A Star Wars: Lázadók az utca törvényeit jól ismerő fiú kalandjait követi nyomon, aki a lázadók egy kis csoportjához csatlakozva, a Szellem hajó okos és sokszínű csapatával közösen küzdenek a gonosz Galaktikus Birodalom ellen. Az új Star Wars hősök egyedi képességeiket és velük született tehetségüket használják fel, hogy megbirkózzanak a Birodalommal és segítsék a világ polgárait.


Szófia hercegnő: A lebegő palota: ÚJ KÜLÖNKIADÁS
8-án 7:05-kor

Szófia hercegnő megismerkedik Oonával, a bajbajutott sellővel, és együtt hihetetlen kalandokba keverednek. A kis hercegnő segít kiszabadítani a csapdába esett sellő uszonyát, majd egy mágikus amulettnek köszönhetően ő is sellővé változik, és közösen fedezik fel a víz alatti világot. Az út során kiderül, hogy az úszó palota bajba sodorja új barátait, ugyanis elzárja a napfényt a sellőkirályság elől. Amikor Oonát elkapja egy tengeri szörny, Szófián és Ariel hercegnőn múlik, hogy sikerül-e megmenteni újdonsült barátnőjüket, és békét teremteni a két világ között.

Szófia hercegnő: Ivy hercegnő átka: ÚJ FILM
8-án 7.25/8.25EET-kor

Az epizódban Ivy az egész királyságot fekete-fehérre változtatja és Szófia, valamint Amber feladata, hogy megmentsék a birodalmat. Szófia élete egy csapásra megváltozik, amikor édesanyja feleségül megy Bűbáj Birodalom királyához. Az átlagos lány, Szófia egy pillantás alatt egy kastélyban találja magát anyukájával, új mostohaapjával, II. Roland Királlyal és mostohatestvéreivel, Amberrel és Jamesszel, ahol nem csak új családja, de az udvar elvárásainak is meg kell felelnie, mint újdonsült hercegnő. Az átlagos kislánynak meg kell tanulnia hercegnőként viselkedni, ezért hamarosan Flóra, Fauna és Fiona, a Csipkerózsikából ismert jó tündérek iskolájában találja magát, a Királyi Előkészítő Akadémián, ahova a mesevilág többi hercege és hercegkisasszonya is jár, és néhány jól ismert Disney hercegnő is felbukkan, mint például Hamupipőke.

A Disney Csatorna márciusi műsora innen tölthető le.

forrás: Disney