2015. május 11., hétfő

A Boomerang 2015. júniusi újdonságai

A Boomerang halasztás után júniusban végre bemutatja a Mr. Beant, plusz egy sorozatot, egy új évadot és két maraton is lesz!


Mr. Bean: ÚJ SOROZAT
1-től hétköznap 16.50-kor / ism. másnap 6 órakor

Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmackójával éli életét egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibbnak tűnő problémákból is még nagyobb galibát csinál, ám mindet olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna. A sorozat második évadával kezd a Boomerang, amely országos premier.


Dzsungelriportok: A mentőakció: ÚJ RÉSZEK (40–52.)
8-tól hétköznap 15.30-kor / ism. másnap 6.55-kor

Maurice-t, a magát vérszomjas tigrisnek képzelő pingvint mindig elkíséri örökbefogadott fia, Junior, a tigrishal is. Ott van még Miguel, a kemény, de érző szívű Gorilla; Gilbert, a paranoiás maki, Al és Bob, a varangyok, Fred, az éneklő varacskos disznó és Batricia, a denevér, aki fél a sötétben. Ők együtt a dzsungel hősei, akik júniusban vadonatúj epizódokkal jelentkeznek a Boomerangon!


Uhu és pajtásai: ÚJ SOROZAT
22-étől hétköznap 16.20-kor

Új sorozatunk főszereplője Bagoly, egy mulatságos, rózsaszín madárka, aki saját lábai fölött lebeg. Simán megkaphatná a „világ legbarátságtalanabb madara” címet, hiszen senki mást nem tűr meg az ágon, amelyen lakik, csakis saját magát. Nem véletlen, hogy rendszeresen meggyűlik a baja az erdő lakóival.


Garfield hétvégéje: MARATON
20-án 14.30-tól, 21-én 10.40-től

Kedvenc lasagne-faló, lusta macskánk uralja a Boomerang csatornát egy teljes hétvégi maraton erejéig. Kilenc Garfield-különkiadás és még több Garfield-epizód egymás után! A macska rajongóinak kötelező! Júniusban a Boomerangon.


Boomerang mókatárMARATON
22-étől hétköznap 8.20-kor / ism. 17.40-kor

A nyári vakáció alkalmából a Boomerang maratoni összeállítással készül a legnépszerűbb sorozataiból. A Boomerang Mókatárban látható lesz a Tom és Jerry, a Bébi bolondos dallamok, a Scooby-Doo, a kölyökkutya, a Garfield-show, a Scooby-Doo, merre vagy? és még megannyi mókás rajzfilm!

forrás: Turner