2015. május 10., vasárnap

A Cartoon Network 2015. júniusi újdonságai

A Cartoon Network főleg maratonokkal készül a nyár első hónapjára, de érkeznek a Ninjago új részei is, amelyeket rohamtempóban vetít a csatorna.


Finn és Jake csodálatos utazása: MARATON
15-től hétköznap 6.50-kor / ism. 19 órakor

A nyári hónapok alatt üdítő utazásokat teszünk, két kedvenc kalandorunkkal, Finnel és Jake-kel, a Kalandra fel! szereplőivel. Ooo egész földjét bejárjuk és mókás kalandokban veszünk részt. A legnépszerűbb sorozatok maratoni vetítései közt a Kalandra fel! hősei kalauzolják a legifjabbakat furcsa, sosem látott vidékekre. A maratonhoz vadonatúj, interaktív honlap is készül, amelyen új játékok, kincses térképek, saját készítésű képeslapok találhatók.


Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei: ÚJ RÉSZEK (45–54.)
8-tól 22-étől hétköznap 9.50-kor

Ideje megküzdeni a sötétség hitvány urával. Semmi jóra nem számíthatunk, ha feltűnik Ninjagóban: rabol, és lerombol mindent, ami az útjában áll. Csak a mindentudó mester és nindzsanövendékei menthetik meg Ninjagót! A Ninjago: A Spinjitzu mesterei tíz legújabb, akciódús epizódja júniustól látható a Cartoon Networkön, országos tévépremierként.


Szünidei rajzfilmmaratonMARATON
20-tól szombaton 10.20 és 16.50 között

A hétköznapi Maraton Mix mellett a Cartoon Network szombatra is elhozza a matiné-hangulatot. A délelőtti és a délutáni Cartoon Network Mozi között legjobb sorozatok legmókásabb epizódjain lehet derülni. Júniusban lesz Johnny Test-, Dr. Dimenzi-naci-maraton, de a Szünidei rajzfilmmaraton júliusban és augusztusban is folytatódik!


Ninjago-maratonMARATON
7-én 18.10-től 8-án 6.25-ig

A Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei ötödik évadát egy egész éjszakán átívelő megamaratonnal vezetjük fel. A maratonban 32 Ninjago-rész lesz látható egymás után, utána pedig rögtön kezdődik a Ninjago új évadja!

forrás: Turner (szerkesztve)

4 megjegyzés:

 1. A ninjago maratonon látom, hogy a cn már kezdi kihasználni az éjszakai műsor sávját is. Nem tudtok arról valamit, hogy elkezdi-e árulni a cn a 21 óra utáni reklámidejét is?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Korábban is volt éjszakába nyúló maraton. Szóval ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy kihasználja az éjszakai sávot.

   Törlés
  2. Júniustól az eddigi 30 másodpercnél nagyobb helyet kapnak az éjszakai "szünetek" 22.50-ig, tehát elképzelhető. :-)

   Törlés
  3. Mikor lesz a következő ninjago maraton?

   Törlés