2015. május 9., szombat

A Megamax 2015. júniusi újdonságai

A Megamax júniusban két, Cartoon Networkkel összefüggésbe hozható animációs újdonsággal készül, valamint egy új élőszereplős sorozattal, melyről a Tini TV-n tudhatsz meg többet!


Lego: Hero Factory: ÚJ SOROZAT
21-től minden nap 17 órakor

Képzelj el egy olyan világot, amelyben robothősök védelmezik a szintén robot lakosságot. Minden hős egyedi, és saját személyiséggel és felszereléssel rendelkezik. A történet színhelye Makuhero, egy futurisztikus város, amely szívében tucatjával készülnek az új hősök, illetve itt látják el őket azokkal az eszközökkel, amelyekre legújabb feladataikhoz szükségük van – legyen szó tűzoltásról vagy gonosztevők begyűjtéséről vagy akár az univerzum védelmezéséről. (A sorozatot korábban adta a Cartoon Network és az RTL Klub is. – a szerk.)


Majrés mókus: ÚJ SOROZAT
13-tól minden nap 15-órakor

A sorozat a mindig nyüzsgő mókus, Scaredy és legjobb barátja, Dave a bűzös borz kalandjait mutatja be. Vidámsággal teli történetük a képzeletbeli Balsa városában játszódik, azon belül is leggyakrabban a helyi áruházban, ahol Scaredy rakodóként dolgozik. (A sorozatot adta az amerikai CN, de magyarul a Megamax sugározza először – a szerk.)

forrás: AMC (szerkesztve)