2015. május 11., hétfő

A Minimax 2015. júniusi újdonságai

A Minimax júniusban sem pihen le: a számos újdonság mellett folytatódik a hétvégi Klasszikus mesék blokk is.


Mia, a kisegér: ÚJ RÉSZEK
10-étől minden nap 19.30-kor

Mia egy hatéves egérlány, aki egy hatalmas ház mélyének rejtekén éldegél Mimi nagymamával, a barátaival és a szomszédaival. A kíváncsi, merész és vakmerő Miát bárki és bármi felcsigázza: szeretné az egész mindenséget megnézni, kipróbálni és megtapasztalni! De hiszen ez érthető: hat éves, ami ideális kor arra, hogy nekivágjon, és felfedezze a körülötte lévő világot… Ekkor kezd rájönni, hogy ez a világ bizony nem körülötte forog.


Mása és a medve: ÚJ SOROZAT (1–26.)
8-ától minden nap 18.50-kor

Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Mása, a nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, barátjával a medvével, fantasztikus kalandokba keverednek. Ha velünk tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelet a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.


A dzsungel könyve: ÚJ RÉSZEK (27–52.)
19-étől minden nap 17.40-kor

Kipling örökérvényű meséjét a dzsungelről és lakóiról ezúttal sorozat formájában láthatjuk viszont. Ismét találkozhatunk Mauglival, az elveszett kisfiúval, akit a dzsungel befogadott, felnevelt, és megtanított mindenre, amit egy dzsungellakónak tudnia kell. Vicces és kalandos történetein most együtt nevethetünk, és megismerhetjük emberré cseperedésének históriáját.


Tip, a kisegér: ÚJ SOROZAT
27-étől minden nap 7.50-kor

Szeretnél egy új barátot? Tip, a kisegér minden bizonnyal nagyon hamar a szívedbe lopja majd magát, hiszen ő a legszerethetőbb kisegér akivel valaha találkoztál. Családja, barátai és persze ő maga is azon fáradoznak, hogy mindennapi történeteiken keresztül megoldást találj a sok kérdésre, ami felmerül benned a felnőttek világával kapcsolatban, és persze mindeközben a felhőtlen szórakozás részese is lehetsz.

forrás: AMC (szerkesztve) & PORT.hu