2015. július 16., csütörtök

A Boomerang 2015. augusztusi újdonságai

A Boomerang jóval több újdonsággal készül augusztusra, mint anyacsatornája, a Cartoon Network.

Uhu és pajtásai: ÚJ RÉSZEK (27–78.)
24-étől hétköznap 16.20-kor

Uhu, akinek rózsaszín teste a lába fölött lebeg, valószínűleg a világ legboldogtalanabb jószága. Csupán arra vágyik, hogy békén hagyják. Szeretne békésen üldögélni a fán, és várni, hogy arra tévedjen egy jó zamatos hernyó. Mást tulajdonképpen nem szívesen csinál. Nincs azonban szerencséje, ugyanis az erdőben, ahol él, valami mindig közbejön. A környék tele van izgága állatokkal, akik folyamatosan bajba sodorják és idegesítik.


A dzsungel ritmusa: ÚJ SOROZAT
10-étől hétköznap 15.55-kor

Egy egész dzsungelnyi móka vár a nézőkre ebben az új, családi sorozatban, melynek öt perces epizódjai a dzsungel különböző állatait mutatják be, akik szokatlan, de mulatságos helyzetekbe keverednek. A sötéttől rettegő szentjánosbogártól a merev nyakú zsiráfig a kedves-furcsa szereplők garantáltan a nézők kedvencei lesznek.


Gógyi felügyelő: ÚJ RÉSZEK (37–52.)
17-étől hétköznap 14.30-kor

Augusztusban folytatódnak a szórakozott Gógyi felügyelő kalandjai. Metro City ismét bajban van, de semmi okuk sincs a félelemre, hiszen jön Gógyi, aki megvédi a várost a bűnözőktől. Legalábbis megpróbálja, de – mint tudjuk – ez mindig viccesen sül el. Szerencsére nincs egyedül, minden bevetésre Gógyival tart kutyája, Agytröszt és unokahúga, Penny.


Cicamica maratonMARATON
8-án és 9-én 5.40-től 20.05-ig

Augusztus 8-án van a macskák világnapja! Az ünneplésből a Boomerang cirmosai sem maradhatnak ki, a csatornán két napon át, reggeltől estig kizárólag macskákról szóló epizódok lesznek láthatóak. A Boomerang fölött Garfield és Tom veszi át az uralmat, azaz a nézők két teljes napon át A Garfield-show és A Tom és Jerry-show részein mulathatnak.


Scooby-Doo hétvégi kiruccanása: MARATON
22-én és 23-án 10.45-től 16.30-ig

Kirándulj egyet Scooby-Doo-val és a bandával! Augusztus utolsó előtti hétvégéje a kutyabarátokról és a Scooby-rajongókról fog szólni. Az összeállítás egy mozifilmmel indul, majd egymást követik a Scooby-Doo, merre vagy? és a Scooby-Doo és Scrappy-Doo epizódjai. Augusztusban minden rejtély megoldódik, a Boomerangon!

forrás: Turner