2015. július 14., kedd

A Cartoon Network a 2015-ös San Diego Comic Conon

Idén sem maradhatnak el a Comic conos beszámolóink. A sort ezúttal is a Cartoon Network jelenlétének bemutatásával és bejelentéseivel kezdjük.


Először is nézzük meg a con felejthetetlen CN-es pillanatait! A közönség a conon láthatta először a Parkműsor-tévéfilm előzetesét, ami igencsak izgalmasra sikeredett. A bemutató idén novemberben lesz, Magyarországon valószínűleg 2016-ban kerül sor a premierre. Az előzetes a tovább mögött.Egy exkluzív Steven Universe-klip is napvilágot látott, melyben a sorozatban először egyesül Gránát és Gyöngy, ezzel Steven szemében megszületik a második „Óriásnő”. Nem lőjük le a poént, az eredmény meg fog döbbenteni.Rebecca Sugar (a Steven Universe alkotója) – őrizve hagyományát – ismét énekelt, ezúttal egy duettet adott elő Olivia Olsonnal, Marceline eredeti hangjával. A dal címe Everything Stays (Minden marad), ezt Rebecca egy jövőbeni epizódhoz komponálta.A We Bare Bears főcímdalát is levetítették. A sorozatot július 27-én mutatja be a Cartoon Network USA, hozzánk ősszel vagy télen érkezhet.Eredeti szinkronhangok is nyilatkoztak munkájuk apró örömeiről, többek közt Gránát, Rigby, Steven, Mr. Guszti, Hasi Tasi és Jégkirály angol hangja.A Steven Universe teljes főcímdala látható az alábbi videón. A minőség nem tökéletes, de így legalább hallani a rajongók hihetetlen lelkesedését. :-) A videó alapján a dal egy későbbi epizódban kaphat helyet.Nézzük a berendeléseket: A Clarence 2., a Nagyfater bátyó és a Steven Universe 3., valamint a Kalandra fel! és a Parkműsor 8. évada zöld utat kapott a csatornától. Az utolsó kettő azért nagy szó, mert eddig még egy CN-sorozat sem jutott el a nyolcadik évadáig. Ezzel a berendeléssel továbbra is a Kalandra fel! lesz a legtöbb epizódot megért CN-széria. A Tini titánok, harcra fel! miatt sem kell aggódnunk, azt ugyanis még áprilisban megújították egy harmadik évadra.


A helyszíneket tekintve: ezúttal közös pultot kapott a Steven Universe és a Kalandra fel! és ehhez ezt a remek, fenti promóképet. A pultnál Jeremy Shada (Finn), Olivia Olson (Marceline), Rebecca Sugar, Tom Kenny (Jégkirály) és John DiMaggio (Jake) várta az érdeklődőket. A 2013-as Jégkirályság és a 2014-es rajzfilmkocka után idén a We Bare Bears három főszereplője: Barna medve, Grizzly és Jegesmedve elevenedett meg a Cartoon Network-részleg középpontjában. Egy idősűrített videó a három medve egymásra állításáról.

Ha még több exkluzív tartalmat szeretnél látni, kövesd a Cartoon Networköt a Facebookon!Nemsokára írunk a többi csatorna jelenlétéről is, maradjatok velünk! :-)