2015. július 2., csütörtök

Új Toonix-app, rendezvénysorozat és kódolatlan Cartoon Network a Telekomnál

A nyár egyre izgalmasabb a Cartoon Networknél: mától tölthető le egy ingyenes alkalmazás iOS-re és Androidra, folytatódik Finn és Jake csodálatos utazása, közeleg egy balatoni rendezvénysorozat, a Telekomnál pedig ismét kódolatlan a csatorna egy hónapra.


A rajongók júliusban szabadjára engedhetik a képzeletüket a vadonatúj Toonix mobil applikációval játszva, amelynek főszereplői a legnépszerűbb Cartoon Network figurákból kreálható avatarok. A Kalandra fel! imádnivaló kutya-embergyerek párosától a Gumball csodálatos világa szereplőiig, az alkalmazás segítségével bárki választhat digitális avatart és ellenfelet magának. Az avatar személyre szabható: egyedi szemmel, szájjal, ruházattal, hajjal és kiegészítőkkel látható el, a végeredmény bárkivel megosztható. A játék egy, a Cartoon Network legnépszerűbb sorozatai, a Gumball, a Kalandra fel!, a Ben 10: Omnniverzum, a Parkműsor látványelemeit alapul vevő göredeszkaparkban zajlik: minél több csillogó-villogó érmét kap fel a játékos, ördögi deszkás trükkök bemutatása közben, annál több szintet ér el, és annál több új deszkához jut.

A Cartoon Network különleges összeállítással kedveskedik a Kalandra fel! rajongóinak, akik a nyári szünet minden hétköznapján 6.50-kor és 19.00 órakor Finn és Jake csodálatos utazása címmel nézhetik meg a Kalandra fel! összes epizódját. A válogatás mellé egyedi online weboldal is készült, interaktív útinaplóval, számos új játékkal, videóval, nyereményjátékkal, képeslapkészítő alkalmazással, amellyel a gyerekek elkészíthetik saját, nyaralós fotóikkal dekorált, személyre szabott Kalandra fel! képeslapjukat, elküldhetik digitális vagy nyomtatott formában.

A nézők élőben is találkozhatnak kedvenc sorozatuk szereplőivel, július 18–19-én az Alsóörsi Strandfürdőn, július 25–26-án a Balatonfüredi Kisfaludy Strandon, illetve augusztus 7–9-én a Csopak Strandon, ahol 10 és 18 óra között ingyenes szórakoztató programokkal várja kicsiket és nagyokat a Cartoon Network Kalandra fel! roadshow-ja, többek közt röplabda-bajnoksággal, bowlinggal, homokvárépítéssel és számos meglepetéssel.


A Cartoon Network továbbá egész júliusban kódolatlan a Telekom ügyfelei számára, azaz minden előfizető (csomagtól függetlenül) ingyen nézheti a csatornát. A csatornalistában a „Bónusz” programhelyen kell keresni a CN-t.

forrás részben: Turner (szerkesztve)