2015. augusztus 8., szombat

A Cartoon Network 2015. szeptemberi újdonságai

A Cartoon Network idén is szeptemberben erősít rá a premierekre. Egy maraton mellett három eredeti sorozatból indulnak új részek, ezen felül plusz egy sorozat új epizódjai érkeznek és folytatódik a TTHF Kérdezz-felelek!


Richard iskolai puccsa: MARATON
7-étől hétköznap 15.55-kor / ism. szombaton 9.00-kor

Az Elmore Suliban minden a feje tetejére áll, amikor Gumball apukája, Richard Watterson lesz az iskola igazgatója. Az iskolakezdés nem is lehetne mókásabb: szeptemberben két héten át fog tartani az őrület a Richard iskolai puccsa című maratonban, melyben délutánonként két Gumball-epizódot láthatnak a nézők.


Kalandra fel!: ÚJ RÉSZEK (91–100a)
28-ától hétköznap 18.20-kor / ism. hétvégén 19.45-kor

Szeptember végén jönnek a Kalandra fel! vadonatúj epizódjai, mókás kalandokból tehát nem lesz hiány! Az egyik új részben Finn és Jake Orángután hercegnőt mentik ki a pácból. Egy másik epizódban ismét találkozhatunk Erős Susannel, akinek barátaival együtt egy szódagyárat kell megmentenie. Ám a legizgalmasabbnak az a rész ígérkezik, amelyben Buborék hercegnő a szintén induló Jégkirállyal szemben elveszti a választásokat…


Clarence: ÚJ RÉSZEK (14a–20)
14-étől hétköznap 16.50-kor / ism. vasárnap 13.20-kor

Szeptemberben érkeznek a Clarence új részei a Cartoon Networkre. Az új epizódokban sem lesz hiány mókás és meghökkentő történetekből: az egyik részben Clarence egy ijesztő játékbabát visz be a suliba, ami mindenkire a frászt hozza, később még hősünkre is. Egy másik epizódban Clarence anyjának, Mary-nek segít munkahelyén, a fodrászatban, afféle nyári munkaként.


Nagyfater bátyó: ÚJ RÉSZEK (20b–26)
14-étől hétköznap 17.15-kor / ism. hétvégén 18.45-kor

A Nagyfater bátyó szeptemberben induló új részeiben feltűnik Nagyfater bátyó riválisa, Nagymuter néni, aki át akarja venni hősünk helyét… De nem ez lesz az egyetlen érdekes epizód: Nagyfater egyszer kutyává fog változni, hogy egy Sandy nevű lánynak megtanítsa, hogyan válhat belőle felelősségteljes állattartó. Egy másik részben valaki ‚nem tetszik‘ gombot nyom Nagyfater bátyó internetes videójára, ezért az megfogadja, hogy megleckézteti a „trollt” a való világban.


Transformers: Robots in Disguise: ÚJ RÉSZEK (13, 15–26)
21-étől hétköznap 12.45-kor / ism. aznap 19.45-kor

Optimus Prime magához rendeli Bumblebee-t, hogy megmentse a világot az Álcák új csoportjától. Bumblebee tehát összehív egy csapat fiatal Autobotot, akik mind szuperhősök, de Bumblebee-re hárul a feladat, hogy megtanítsa őket csapatban működni. A Transformers: Robots in Disguise első évadának befejező részei szeptembertől a Cartoon Networkön!

Folytatódik: Tini titánok harcra fel! Kérdezz-felelek: MARATON, ÚJ RÉSZEK (részletek)

forrás: Turner