2015. szeptember 10., csütörtök

A Boomerang 2015. októberi újdonságai

A Boomerang októberben egy új évadot mutat be országos, két filmet pedig csatornapremierként.


Uhu és pajtásai: ÚJ RÉSZEK (46–78.)
19-étől hétköznap 16:20-kor

Uhu, akinek rózsaszín teste a lába fölött lebeg, valószínűleg a világ legboldogtalanabb jószága. Csupán arra vágyik, hogy békén hagyják. Szeretne békésen üldögélni a fán, és várni, hogy arra tévedjen egy jó zamatos hernyó. Mást tulajdonképpen nem szívesen csinál. Nincs azonban szerencséje, ugyanis az erdőben, ahol él, valami mindig közbejön. A környék tele van izgága állatokkal, akik folyamatosan bajba sodorják és idegesítik.


Huhúúú, Scooby-Doo!: ÖSSZEÁLLÍTÁS
26-án, 27-én, 28-án, 29-én, 30-án 17:20-tól, 31-én 6:00-tól egész nap

Halloween és Mindenszentek tiszteletére az őszi szünetet rémisztő sorozatepizódokkal és filmekkel tölti meg a Boomerang. És hogy melyik rajzfilmhős dukál legjobban a halloweenhez? Kétségkívül Scooby-Doo, aki 26-ától kora esténként viszi a prímet Boomerangon, 31-én pedig egész nap ő és barátai lesznek képernyőn!

Scooby-Doo és a hó-szörny: ÚJ FILM
2-án 17:45-kor

Scooby-Doo a zombik szigeténÚJ FILM
23-án 17:45-kor

Október a rémületkeltés ideje, ez alkalomból a Boomerang Mozi csatornapremierként két Scooby-Doo-filmet mutat be. 2-án jön a Scooby-Doo és a hó-szörny, amelyben a Rejtély Rt. a Himalájába látogat, ahol a híres jetivel találkozik. 23-án pedig a Scooby-Doo a zombik szigetén c. film kerül terítékre, ahol a csapat életében először találkozik igazi szörnyekkel…

Folytatódó újdonságok (részletek)
ÚJ RÉSZEK: Mr. Bean

A Boomerang októberi műsora letölthető a TV-újság menüpontból.

forrás: Turner