2015. szeptember 2., szerda

Az RTL II 2015. szeptemberi újdonságai

Az RTL II indulása óta először kedveskedik az animerajongóknak! Nagyon fontos, hogy a sorozat megkapja a tévés nézettséget, ha azt szeretnénk, hogy még több animét vagy ehhez a sorozathoz hasonló fél-animét mutasson be a csatorna.


Űrzavar: ÚJ SOROZAT
14-étől hétköznap 17:05-kor (kivéve 17-én)

Időszámításunk szerint 2417-ben járunk, amikor Galaktika a Föld legnagyobb városa. Valerian kadét épp vizsgázik, hogy kozmikus ügynök lehessen belőle. Alapszabály, hogy az időutazások során nem keresztezhetik a múltat a jövővel, vagyis nem avatkozhatnak bele a múlt eseményeibe, történjék bármi. Valerian első küldetése során akaratlanul is megment egy lányt, Laureline-t a középkorban, és mire útjáról visszatér, a Föld eltűnik. A jövő egy párhuzamos dimenziójába kerülnek, ahol számtalan kalandban lesz részük.

forrás: RTL

8 megjegyzés:

 1. Nem lehetséges az, hogy a zexal-t is az rtl2 fogja adni (ha már most elkezdenek animézni)?

  VálaszTörlés
 2. Jól hangzik. Tényleg lesz értelme bekapcsolnoma tv-t végre ennyi év után. :D

  VálaszTörlés
 3. kicsit hasonlatos a galactic football stílusához a rajz

  VálaszTörlés
 4. Ez nem anime, hanem csak egy anime stílusban rajzolt amerikai rajzfilmsorozat. Mostanában ez a menő. Én tuti nem fogom nézni, inkább nézek rendes animéket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem éppen. Japán-francia anime.

   Törlés
 5. Na végre az RTL II ad le egy animét, és ha jol megy akkor jobb animét is le adnak, de azért örüljünk hogy annyi év után az RTL II ad le animét

  VálaszTörlés
 6. Kezdésnek nem rossz, csoda hogy egyáltalán eljut hozzánk egy ilyen animációs film.

  VálaszTörlés