2015. október 7., szerda

A Boomerang 2015. novemberi újdonságai

A Boomerang novemberben elhozza első, eredeti rajzfilmsorozatát, ezen felül számos maratonnal készül.


Csak lazán, Scooby-Doo!: ÚJ SOROZAT
28-ától hétvégénte 17:45-kor / ism. aznap 20:45-kor

A Csak lazán, Scooby-Doo! visszatér a Rejtély Rt. gyökereihez és bemutatja a srácok megismerkedését. Utolsó középiskolás évüket befejezve Fred, Diána, Vilma, Bozont és Scooby-Doo vakációra indulnak, hogy eltöltsék utolsó, közös nyári szünetüket. Néhány pusztítást végző szörny azonban nem hagyja, hogy nyugodtan ki tudják pihenni magukat…


Tom és Jerry-hétvége: MARATON
14-én és 15-én 9:35-től 20:00-ig

Egy teljes hétvége kedvenc macska–egér-párosunkkal! Délelőttől estig tartó mulatságot ígér a Tom és Jerry-hétvége! A maraton szombaton és vasárnap is egy Tom és Jerry-filmmel kezdődik, amelyet A Tom és Jerry-show epizódjai követnek, majd újabb film következik, a folytatásban pedig a klasszikus epizódokból készült válogatást lehet megtekinteni.


Megannyi Scooby-DooMARATON
28-ától hétvégente 16:05-től

A november 28-án induló új sorozat, a Csak lazán, Scooby-Doo! premiere alkalmából induló maratonban négy Scooby-Doo, merre vagy?-epizódot láthatnak az ifjú nézők, közvetlenül a Boomerang új rajzfilmje előtt.


Boomerang Téli kincsesládaMARATON
28-ától hétvégén 7:30-tól

Advent első hétvégéjén induló Boomerang Téli kincsesláda januárig minden hétvégén egész délelőttös mókát ígér. A három és fél órányi maratonsorozat első sztárvendége Mr. Bean lesz. A minden alkalommal más sorozatot rejtő Kincsesláda matiné a téli iskolaszünetben a hét többi napján is látható lesz.

forrás: Turner