2015. október 7., szerda

A Cartoon Network 2015. novemberi újdonságai

A Cartoon Network novemberben új, eredeti sorozatot és új évadot mutat be, ezen felül a Maraton Mixet a kibővített Cartoon Toon Toon váltja.


Medvetesók: ÚJ SOROZAT (0–6a.)
16-ától hétköznap 16:25-kor / ism. szombaton 11:40-kor

A Cartoon Network legújabb sorozatának főszereplői három medve, egy grizzly, egy panda és egy jegesmedve, akik San Francisco utcáit járva próbálnak beilleszkedni a társadalomba. Megtanulnak kosarazni, okostelefonnal szelfit készíteni és kaját árulni az utcán, miközben fordulatos, humoros helyzetekbe keverednek. A számos pozitív kritikát bezsebelt sorozat bemutatója előtti egy hét alatt többször is látható lesz a pilot epizód (premier: nov. 9, 11:30, 16:15 – a szerk.), afféle ízelítőként.


Cartoon Toon Toon XLKIBŐVÍTETT MŰSORBLOKK
2-ától 6-áig, 30-án és december 1-jén hétköznap 9:00-tól 12:20-ig

Ki ne szeretné a Cartoon Network régebbi sorozatait, köztük számos klasszikust sugárzó Cartoon Toon Toon egy különleges hét erejéig kibővített adásidővel jelentkezik. A szokásos 2x50 perc helyett 2x100 percben futnak majd a Dexter laboratóriuma, a Pindúr pandúrok, az Inazuma Eleven, a Tini titánok, a Ben 10, az Újabb bolondos dallamok és más sorozatok epizódjai.


Steven UniverseÚJ RÉSZEK (20b–26.)
9-étől hétköznap 15:05-kor / ism. hétvégén 10:45-kor

A Steven Universe novemberben induló vadonatúj részei megannyi izgalmas pillanatot tartogatnak. Az egyik epizódban a mindig napfényes Beach City-re hóvihar csap le, Steven feladata lesz Connie-t épségben hazajuttatni. Egy másik részben Steven apja, Greg elmeséli Rózsával való megismerkedésének történetét.


Téli maratonok: MARATON
29-étől vasárnaponként és jeles napokon 6:00-tól 21:00-ig

Advent első vasárnapján induló CN-megamaraton karácsonyig minden vasárnap egész napos mókát ígér. A 15 órányi maratonsorozat első sztárvendégei a Watterson család, a Gumball csodálatos világa sorozat szereplői. A vasárnapi matiné rövidebb változata a téli iskolaszünetben a hét többi napján is látható lesz. (További sugárzott sorozatok decemberben: Dr. Dimenzi-naci, Steven Universe, Tini titánok, harcra fel!, Nagyfater bátyó, Kalandra fel!, Parkműsor, Újabb bolondos dallamok)

forrás: Turner