2015. december 10., csütörtök

A Cartoon Network 2016. januári újdonságai

A Cartoon Network bivalyerős évet indít: új spin-off, új évad, új film és kreatív összeállítás fogadja majd a csatornára kapcsolókat.


Totál Dráma: Versengés a föld körül: ÚJ ÉVAD (123–135.)
18-ától hétköznap 19:45-kor

Januárban új sorozattal tér vissza a Totál Dráma című animációs valóságshow! A játékosok kétfős csapatokban, világkörüli kocsiversenyben mérik össze rátermettségüket. Bár a versenyzők nagy része és a műsorvezető is ebben az évadban debütál, lesznek visszatérő szereplők: Owen, Noah, Geoff és Leonard is játékba száll az Amazing Race paródiájának szánt műsorban. (Itt írtunk korábban a sorozatról – a szerk.)


Nyári szünet a Cartoon NetworkönÖSSZEÁLLÍTÁS
10-étől vasárnap 9:00-tól 15:00-ig

A karácsonynak már vége, a táj rideg és hideg, vizsont a következő vakációra még hónapokat kell várni… Hogy ezt a várakozást enyhítse, a Cartoon Network egy falat nyári szünetet csempészik a nézők életébe. Vasárnaponként délelőttől délutánig nyárias epizódok és filmek jellemzik a csatorna műsorfolyamát: minden a napsütésről, a pihenésről, a kalandról és a nyári finomságokról fog szólni!


Steven Universe: ÚJ RÉSZEK (26a, 27a–28b, 29b, 30b–36.)
25-étől hétköznap 15:05-kor / ismétlés szombaton 10:45-kor

Januártól 13 vadonatúj Steven Universe-rész lesz látható a Cartoon Networkön, amelyekből még közelebbről megismerhetjük a kristályékköveket. Az egyik epizódban Jamie, a postás szerelmes lesz Gránátba, Stevennek és Connie-nak kell őt finoman leállítani. Egy másik részben – hogy Stevent megvédhesse – Connie kardforgatásból vesz leckéket Gyöngytől.


Parkműsor: A filmÚJ FILM
16-án 16:50-kor / ismétlés 24-én 16:50-kor

Rigby és Mordecai legjobb barátok. De ez a jövőben is mindig így lesz? A Parkműsor-filmből megtudhatjuk. A jövőben Rigby lázadásra vezeti Bensont, Pops-t, Skips-t, Tuskót és Pacsiszellemet egy gonosz kiborg, Mr. Ross és serege ellen. Amikor végre szemtől szemben állnak az ellenséggel, a robot-ember hibrid felfedi kilétét: nem más ő, mint Mordecai… A lebilincselően izgalmas film cselekményében főszerepet kap az időutazás és az alternatív idősíkok. A premiert megelőzően a csatorna időutazás tematikájú Parkműsor-epizódokból álló maratont vetít. Ajánló

A csatorna januári műsora letölthető a TV-újság menüpontból.

forrás: Turner