2015. december 4., péntek

Az M2 2015. decemberi újdonságai

Az M2 decemberre két új animációs filmmel, egy sorozattal és két különkiadással készül. Az élőszereplős újdonságokat lásd a Tini TV-n.


Az aranyhalÚJ FILM
20-án 13:00-kor

A cseh család kempingezni indul a zuhogó esőben. Másnapra kisüt a nap és Simon focizni szeretne, de senki nem megy vele. A folyónál egy aranyhalat talál üvegbe zárva és amikor a nővére tyúkoknak nevezi a két sátrazó lányt, azok tényleg tyúkká változnak. A testvérek összevesznek és a fiú szavára a nővére, Vendula pedig kecskévé változik. Tovább bonyolódik a helyzet, amikor az anyja a folyóba dobja az üveget. Simonnak vissza kell szereznie az arany halacskát, hogy helyreálljon a rend, ami igencsak felborult a békés kempingben.


JoNaLu: ÚJ SOROZAT
21-étől hétköznap 16:20 körül

Jo és Na, a két kisegér valamint Lu, a kis bogár jó barátok. Paul szobájából nyíló egérlyukban élnek, és jól érzik magukat a szép gyerekszobában. Sok mindent megtanulnak, ellesnek azokból a dolgokból, amiket Paul csinál, és erre megtanítják a többi gyereket is.

Pimpa: Ali, a kiskacsa: ÚJ KÜLÖNKIADÁS
28-án 16:50-kor

Egy reggel egy kiskacsa bújik ki az egyik tojásból a tyúkólban. Hol lehet a mamája? - kérdezi mindenki. Pimpa természetesen segít neki megtalálni.

Pimpa: Egy különleges napÚJ KÜLÖNKIADÁS
29-én 16:50-kor

Pimpa a reggeli fogmosás közben megkéri a tükörképét, hogy helyettesítse otthon egy napig. Ez idő alatt egy igazán különleges nap kerekedik a számára.


Egy macska kettős életeÚJ FILM
31-én 13:00-kor

Dino, a macska kettős életet él. Nappalait a leghétköznapibb módon egy Zoé nevű kislánnyal tölti, de amint az éj leszáll, Nicóval, a hivatásos tolvajjal együtt a párizsi háztetőkön portyázik. Jeanne, Zoé anyja nehéz helyzet elé kerül: rendőrfőnök létére rá kell döbbennie: a macskája bűnöző. S mindennek tetejébe neki kell kézrekerítenie Párizs egyik nehézsúlyú bűnözőjét, Victor Costát. A kaland akkor veszi kezdetét, amikor egy este Zoé véletlenül szembetalálkozik Victor Costával és bandájával. (Korábban az M1 is leadta – a szerk.)

forrás: MTVA