2016. február 10., szerda

A Minimax 2016. márciusi újdonságai

A Minimax belehúz: márciusban rengeteg premiert mutat be, emellett nyomozós blokkal jelentkezik hétvégén 9:30-tól.

Kicsi gesztenye klub: ÚJ SOROZAT (1–12.)
20-ától vasárnaponként 9:20-kor / ismétlés csütörtökönként 15:15-kor

A 3-tól 7 éves korig szóló ismeretterjesztő zenés meseprodukció szórakoztató formában mutatja be a világot a gyerekeknek. A különböző témaköröket érintő epizódok, fontos értékeket és ismereteket közvetítenek, a mindennapi élet tanulságaival szolgálnak, valamint a korosztály számára ismerős élethelyzeteket mutatnak be.


Babar és Badou kalandjai: ÚJ RÉSZEK (53–65.)
17-étől minden nap 6:33-kor / ismétlés másnap 10:33-kor

A Babar és Badou kalandjai a híres Babar király nyomdokaiba lépett unoka, a nyolcéves Badou kalandjait követi nyomon. Badou imádja a kalandokat és hajlamos arra is, hogy kényes helyzetekbe keveredjen virgonc barátaival együtt. A Celesteville-i királyi palotában cseperedő Badou a felnőtté válás viszontagságai között lavírozva nem feledi, hogy mindig számíthat nagypapájára, Babar királyra és útmutatására.A hármasikrek: ÚJ RÉSZEK (40–78.)
31-étől 6:57-kor (még nincs információ, mely napokon folytatódik a vetítés)

Te is mindig arra vágytál, hogy legyen egy ikertestvéred? Vagy mindjárt kettő? Legújabb sorozatunkban három ikertestvér nem mindennapi kalandjait követheted nyomon. A móka és a kacagás garantált!


Barbie a rocksztár hercegnőÚJ FILM
27-én 8:00-kor / ismétlés 29-én 14:00-kor

Készülj a Rock'N'Rollra! Ebben a tempós musicalben Barbie egy modern hercegnőt alakít, Courtneyt, akinek az élete a feje tetejére áll, amikor helyet cserél Erikával, a híres rocksztárral. Két teljesen különböző világ ütközik, ahogy a csere során Courtney hercegnő a poptáborba, Erika pedig a Hercegnő táborba kerül. Miközben a rivális táborok vezetői megpróbálják helyrehozni a kavarodást, Courtney és Erika is megtanul alkalmazkodni a különböző csapatokhoz, és jól szórakoznak, miközben új, váratlan barátságokat kötnek. Amikor a lányok megtudják, hogy mindkét tábort a bezárás veszélye fenyegeti, el kell fogadniuk különbözőségüket, meg kell találniuk az igazi hangjukat, és össze kell állniuk egy nagyszabású dal-viadalra, hogy megmutassák: minden lehetséges, ha az ember mer nagyot álmodni!

Chuck, a dömper kalandjai: A nagy versenyÚJ FILM
5-én 8:00-kor / ismétlés 9-én 14:00-kor

Részletes időpontok a Premierek; műsor a TV-újság menüpontban.

forrás: AMC (szerkesztve)