2016. április 5., kedd

Itt a legújabb őrület: pandúrizáld magad!

Minden közösségimédia-használó szeretne ütős profilképet magának. A hamarosan a Cartoon Networkre érkező új Pindúr pandúrok-sorozat nyomán készült online alkalmazás, amely a hétvégén robbant be a köztudatba, ezt a célt szolgálja.


Elindult a PowerpuffYourself.com, amely a weboldalra látogatóknak lehetővé teszi, hogy elkészítsék saját, testreszabott pandúrjaikat, megválasztva a szem, a haj, a ruha és a cipő kinézetét és színét. Ezenkívül a kis szuperhősöknek szemüveget, arcszőrzetet választhatnak és különféle tárgyakat vagy háziállatokat adhatnak nekik.

Az új platform gyorsan felkapottá vált többek közt a Twitteren és a Facebookon, ahogy több ezren posztolták ki saját pindúr pandúrjukat a hírfolyamba. Olyan nemzetközi médiumok hozták le a hírt, mint a CNN és a The Telegraph, és olyan népszerű világsztárok ‘öltötték magukra a Pindúr pandúrok-jelmezt’, mint a One Direction zenekar, a Trónok harcából Havas Jon-ként ismert Kit Harington vagy Chris Evans, az Amerika kapitány főszereplője. A PowerpuffYourself.com elérhető asztali számítógépről és mobileszközökről egyaránt. Miután valaki pandúrizálta magát, letöltheti és megoszthatja az elkészült szereplőt profilkép, gif és háttérkép formájában a #PowerpuffYourself és a #CNPPG vagy #Pindurpandurok hashtagekkel.

A Cartoon Network legújabb, eredeti sorozatának magyar bemutatója mindössze tizenkilenc nappal az amerikai premier után, április 23-án lesz, ezt követően hétvégente 7:45-kor és 12:50-kor lesz látható.

forrás: Turner