2016. június 21., kedd

Jön az új Ben 10-sorozat globális premierje

A Cartoon Network legújabb franchise-márkája megkezdi világhódító körútját Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, az Ázsiai és Csendes-óceáni térségben, majd 2017-ben Észak-Amerikában és Latin-Amerikában is bemutatkozik.


Új életre kel a Cartoon Network egyik legsikeresebb márkája, a Ben 10, amelynek hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrében mentik meg a világot. Az eredeti sorozat 2006-os premierje után viszonylag gyorsan nemzetközi szenzációvá vált műsort most rajongók új generációja ismerheti meg. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul az új nézők elé, még több, szívet melengető momentummal és humorral átszőve.

Az eredeti franchise sikerére építő új sorozat főszereplője, az újraalkotott Ben Tennyson unokatestvérével, Gwennel és nagypapájával utazgat szerte az országban a nyári szünet alatt. Utazása során rábukkan a bűvös karórára, az Omnitrixre, amelynek segítségével a legkülönfélébb idegen lények bőrébe bújva, különleges képességek birtokában mentheti meg a világot.


A sorozat népszerűségét bizonyítja az ezt megelőző három animációs sorozat (Ben 10 és az idegen erők, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omniverzum), két animációs film (Ben 10: az Omnitrix titka, Ben 10: Le az űrlényekkel!) és két élőszereplős film (Ben 10: Harcban az idővel, Ben 10: Alien Swarm), valamint az egyedülálló linenc- és merchandise-eredmények: csak a játék, az interaktív és a digitális szórakoztatás termékeiből származó négy és fél milliárd dolláros globális bevétel napjainkig.

A Ben 10 globális játékgyáró-partnere, a Playmates Toys vadonatúj játékkollekcióval: figurákkal, játékszettekkel, szerepjáték kellékekkel jelentkezik az új Ben 10-sorozat érkezésével egyidőben.

forrás: Turner (szerkesztve)

6 megjegyzés:

 1. Undorító... Már a legutolsó Omniverzum hányadék is gyalázat volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lefogadom hogy nem láttál több mint 3 rész a sorozatból. Omniverzum sokkal közelebb ált az eredeti sorozathoz mint az előző két Ben 10 sorozat. Nem veszi magát mindig komolyan, és sokkal több benne a komédia mint eddig, de hát ilyen volt az eredeti is.

   Én amikor az Idegen Erőket vagy az Ultimate Alient néztem, úgy éreztem magamat mintha valami animét néztem volna, nem pedig Ben 10-t. Az Omniverzummal máskép voltam. Nehéz volt megszokni az új animációt, meg Ben új idegesitő karakterét, de szerintem a végén nem volt rossz, sőt, nagyon is megkedveltem a sorozatot.

   Erről a rebootról csak annyit mondhatok hogy ne ítélkezz a látszat alapján.

   Törlés
 2. oszinten , az elso tetszet a legjobban, az utana jovok ketto mar ephogy csak elment , de utana ocsmany lett :/ es a tortenete is hat eleg silany :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. es ahogy elnezem a kepet , ez meg igenytelenebb lesz :/

   Törlés