2016. augusztus 27., szombat

Magyar szinkron készül a WataMote animesorozathoz

Nem hivatalos magyar szinkron készül a WataMote animesorozathoz.

A WataMote Magyarország csapata nem más célt tűzött ki, minthogy Magyarországon első ízben, stúdiókörülmények között, hivatásos szinkronszínészek közreműködésével egy teljes animesorozatot leszinkronizáltassanak. A választásuk pedig egy 2013-as animére, a Watashi ga motenai no wa dou kangaetemo omaera ga warui!, röviden WataMote című sorozatra esett.


Történet

A WataMote sorozat középpontjában a 15 éves Kuroki Tomoko áll, aki azt reméli, hogy középiskolába kerülve „népszerű” lehet, azonban hamar rádöbben, hogy még a legegyszerűbb társas kapcsolatot sem tudja kialakítani új osztályában. A sorozat Tomoko mindennapi életén keresztül mutatja be küzdelmét antiszociális jelleme ellen, kitörési kísérletei viszont rendszerint egy-egy humoros vagy épp drámai helyzetben fulladnak le. A WataMote görbe tükröt tartva mutatja be a modern társadalmakat sújtó valós problémákat.

A szinkron

Augusztus folyamán információkat és kedvcsináló videókat tett közzé a csapat. Eddig annyit tudni, hogy a szereplőket hivatásos szinkronszínészek fogják megszólaltatni, a főszereplő szinkronhangja pedig Tamási Nikolett lesz. Niki korábban már számos animesorozatban hallható volt, ő kölcsönözte a hangját Nauszikának, a Sámán királyban Jun Taónak, a Soul Eaterben Patty Thompsonnak, a Monte Cristo grófjában Haydée-nek vagy a Bleach: Elveszett emlékekben Sennának.
forrás részben: watamote.hu