2016. szeptember 16., péntek

Disney-rajzfilmsorozatok októbertől az M2 hétvégi műsorán

Az M2 Gyerekcsatornán októbertől minden hétvégén reggel és délután is Disney rajzfilmsorozatokkal találkozhatnak a gyerekek, amivel egy hajdanán sikeres, generációs hétvégi programot idézünk meg.

Majdnem.

Az október 1-jén induló mesék között találhatjuk A gumimacik c. klasszikust, melyben a gumibogyó szörptől gumilabdaként pattogó kis színes medvék kalandjait követhetjük, ahogy kiállnak a jók mellett, megküzdve a gonosz ogrékkal és Igthorn várúrral. A Mickey egér játszóterét már ismerhetik is nézőink az M2-ről, a tanító jellegű számítógépes animációs sorozatban Mickey és barátai különböző színekhez és formákhoz kapcsolódó feladatokkal várják a kicsiket. Ezúttal a második és harmadik évad is bemutatásra kerül.


Ezenkívül lesz még a nagysikerű egészestés animáció alapján készített Aladdin, amiben a fiú, a hercegnő és a csodalámpában lakó dzsinn történetei folytatódnak. Rajtuk kívül bemutatkozik még Dr. Plüssi, egy kislány, akinek varázslatos képessége, hogy meggyógyítja a beteg, vagy elromlott játékokat, ezzel bátorságról, gondoskodásról és egymásra figyelésről is tanítva. A későbbiekben pedig Szófia hercegnő kalandjai is folytatódnak majd.

forrás: MTVA

6 megjegyzés:

 1. Az RTL Klubbon adták az Aladdint 2004-ben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is éltél még akkor...

   Törlés
  2. Képzeld, a 90-es években az M1-en is adták.

   Törlés
  3. Először a 90-es évek elején adta az M1 a Walt Disney bemutatja műsorblokkban. Az RTL-nek 2000-től 2010-ig volt rá vetítési joga.

   Törlés
 2. Hmm... némi előrelépés. Jöhetne a többi klasszikus Disney-sorozat is, meg bemutathatnák végre a Darkwing Duckot, ami tudomásom szerint anno kimaradt a szórásból, tehát még nálunk nem mutatták be soha.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van, van egy pár sori, amit még sosem adtak nálunk ill. nem adták végig az összes részt!/ Persze, nem csak Disney /
   Meg jöhetne a Herkules sorozat és a Bonkers is...azok is jók voltak, és csak egy részük lett leszinkronizálva, ha jól emlékszem.

   Törlés