2016. szeptember 16., péntek

A Nickelodeon 2016. szeptemberi újdonságai

A Nickelodeon egy kiemelt animációs újdonsággal jelentkezik szeptemberben. Az élőszereplős újdonságért kattints a Tiniövezetre.


A Mancs-őrjárat: ÚJ RÉSZEK
18-tól vasárnaponként 7:45-kor

Bátor kiskutyusokkal, rengeteg kalanddal és újabb interaktív feladatokkal várja a legkisebbeket szeptemberben minden vasárnap reggel a Nickelodeon. Hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornájának számolni és olvasni tanító sorozatai minőségi szórakozást nyújtanak az apróságoknak, akiket lelkiismeret-furdalás nélkül leültethetünk egy rövid időre a tévé elé, hogy barátságos mesehősöktől tanuljanak. Az új részekkel jelentkező Mancs őrjárat szereplői többek között a csapatmunka és a közös játék fontosságára tanítanak.

A Mancs őrjárat hősies kutyusok és humoros fejtörők segítségével vezeti be a gyerekeket a tudomány világába. Ryder, a 10 éves technikai zseni 6 bátor kiskutya társaságában indul felfedező körútjaira. Chase, a németjuhász rendőrkutya, Marshall, a tűzoltó dalmata, Rocky, a környezettudatos keverék, Zuma, a vízimentő labrador, Rubble, az építész buldog és Skye, a helikopteres spániel játékos módon tanítják az apróságokat. A kutyusok különleges képességeikkel és menő járműveikkel azért járják "Adventure Bay" utcáit, hogy a közösség tagjaira vigyázzanak. A hátizsákjukba rejtett technikai eszközök segítségével megmentik a fa tetején ragadt kiscicákat vagy a szikla szélére sodródott vonat utasait. A belevaló négylábúak a csapatmunka és a közös játék fontosságára tanítanak.

forrás: Viacom