2016. október 10., hétfő

A Cartoon Network 2016. novemberi újdonságai

A Cartoon Network novemberben új évadokat mutat be és a hónap végén elkezdi szokásos téli maratonjait.


Pindúr pandúrok: ÚJ RÉSZEK (11b–14, 15b–16)
14-től hétköznap 14:55-kor / ismétlés mindennap 7:45-kor

Novemberben folytatódik az új Pindúr pandúrok-sorozat. Az egyik új epizódban Puszedli hazavisz egy kisállatot a testvérei figyelmeztetése ellenére. Egy másik részben számos álhír jelenik meg a lányokkal kapcsolatban az interneten, ezért úgy döntenek, elkapják a félrevezető cikkek szerzőjét.


Téli maratonok: MARATON
november 27-től vasárnaponként 6:00-tól 21:00-ig

Az advent első vasárnapján induló CN-megamaraton december végéig minden vasárnap egész napos mókát ígér. A 15 órányi maratonsorozat első sztárvendégei a Medvetesók. A decemberben sugárzott megamaratonok sztárjai a Tini titánok, Angelo, Steven Universe, Clarence, Gumball, valamint a Parkműsor szereplői, Mordecai és Rigby lesznek.


Medvetesók: ÚJ RÉSZEK (14–19a, 20b)
28-tól hétköznap 16:50-kor / ismétlés hétköznap 9:15-kor

A Medvetesók a második évaddal folytatódik. Az egyik epizódban Grizz, Panda és Jeges Chloéra vigyáznak. Chloe anyukája szeretné, ha a lánya biztonságban lenne, a medvék eleget tesznek ennek, azonban túltolják a biciklit. Egy másik részben Nom-Nom, a netes sztárként ismert koala a medvéket fogadja fel testőrnek.


Ne nevezz királylánynak!: ÖSSZEÁLLÍTÁS
12-én 12:50-től

A Pindúr pandúrok Csuporkáját nem érdemes királylánynak hívni, mert azt nem nézi jó szemmel. A sorozat új részeit felvezető összeállítás főszereplői a Cartoon Network ‘girl powert’, azaz női vagányságot képviselő hősnői lesznek: a pandúrok mellett láthatjuk majd a Tini titánok Csillagfényét, a Kalandra fel! vámpírkirálynőjét, Marceline-t és a Steven Universe Gránátját.


Clarence: ÚJ RÉSZEK (26a, 27–34, 35b–41a, 42a)
21-től hétköznap 17:15-kor / ismétlés hétköznap 9:45-kor

A Clarence a második évaddal folytatódik. Az egyik epizódban az iskolaudvari játszótéri játékokat elszállítják azok veszélyessége miatt, ezért a gyerekek felkutatják a rég elfeledett játékokat. Egy másik részben Sumo talál egy beteg kismadarat, akit megpróbál meggyógyítani, ám eközben minden más feladatát elhanyagolja.

forrás: Turner