2016. október 17., hétfő

Új Amerikai fater-részek és Son of Zorn az új csatornán

Az október 10-ei cikkünk ismét címlapra kerül néhány frissítés miatt. Október 30-án indul a TV2 legújabb csatornája, a Humor+. Korábban beszámoltunk róla, hogy animációs sorozatok is tartoznak majd a kínálathoz, most azonban még többet tudtunk meg a csatorna weboldalának elindulásával.


A Humor+ ajánlója szerint még sok minden titok az új csatornát illetően, pár új dolgot azért kisajtoltunk a honlapon található közleményből. Országos premierként indul „a valóság és az animáció tökéletes ötvözete az Atyám, Zorn! (Son of Zorn)”. Néhány cikk az amerikai premier után viszonylag gyorsan érkező sorozatról.A Humor+ honlapja jelzi, hogy bár adnak animációkat, ezek nem gyerekeknek valók, a 16-os karika nem véletlen. Korábban már szivárogtatott a TV2, akkor megtudtuk, hogy három animációs sorozat biztosan képernyőre kerül, azt azonban nem, hogy az Amerikai fatert a Humor+ folytatja, miután a magyar vetítést elkaszálta a VIASAT6. Ha a hibrid Son of Zornt is beleszámítjuk, öt animációs sorozatot láthatunk az új csatornán első körben. Ezek:

A Simpson család, A Cleveland-show,  Futurama, Amerikai fater (új részekkel), Son of Zorn (új sorozat).

Van egy reményt adó közös tulajdonsága a felsoroltaknak: mindegyiket a FOX gyártja/forgalmazza, így jogosan feltételezhetjük, hogy a Humor+ kínálata idővel kibővülhet további FOX-sorozatokkal. Például ott van a magyar piacon még ismeretlen Bordertown, az Axe Cop vagy a Golan the Insatiable vagy a magyarul már bemutatott Texas királyai, a Futurama és a Family Guy.

FRISSÍTÉS: 20:35 és 23:20 között a rajzfilmek kapják a főszerepet: a dupla részes Amerikai fater és a szintén két részes Cleveland-show után egy Futurama-epizód következik. Ezeket napközben meg is ismétlik. A Simpsonok mindennap 11:30-kor kerülnek adásba, illetve hétvégén 21:00-tól is övék a főszerep. Az Atyám, Zorn csütörtökönként kerül adásba. Részletek.

A Humor+ éves költségvetése 243 702 000 Ft.


A Humor+ egyelőre a UPC kábeles kínálatában lesz látható, idővel a többi szolgáltatóhoz is bekerül. Markovics Tamás lesz a csatornahang.

„Október 30-án 22 órától engedd át magad a féktelen szórakozásnak a Humor+ kínálatával!”