2016. október 3., hétfő

Virsliparti – hazánkba is megérkezik Seth Rogen filmje (18)

A vígjátékairól ismert Seth Rogen most egy felnőtteknek szóló animációs filmet készített, amely csütörtökön Magyarországra is megérkezik.


A Virsliparti (Sausage Party) című filmben kiderül, hogy az ételek valójában élnek, és legnagyobb vágyuk, hogy hazavigyék őket a konyhába. Ám rájönnek a szörnyű igazságra: az isteneik, vagyis az emberek felfalják őket. Frank, a virsli viszont ezt nem hagyja, és mindent megtesz hogy megmentse barátait. Eleinte kérdéses volt, hogy hozzánk eljut-e, de végül bemutatják, ebben vélhetően az amerikai sikere is közrejátszott (34 millió dollárral kezdett, vagyis a 19 milliós költségvetést már a nyitóhétvégén visszahozta).

A filmet Greg Tiernan (aki eddig főleg Thomas, a gőzmozdony-kisfilmeken dolgozott) és Conrad Vernon (Shrek 2, Madagaszkár 3)  rendezi, a forgatókönyvet főleg Seth Rogen írta, de belesegített Evan Goldberg és az egyik szinkronhang, Jonah Hill is. Az eredeti gárdában Hillen és Rogenen kívül főleg az utóbbi baráti köre található meg, többek közt James Franco, Salma Hayek, Paul Rudd és Kristen Wiig.

Az amerikai bemutatóra augusztus 12-én került sor, a magyarországiak csütörtöktől, október 6-tól láthatják a mozikban.