2016. november 17., csütörtök

A DC sötét oldala – Justice League Dark-előzetes

A San Diego-i Comic Conon idén őszre beharangozott, azóta jövő év elejére csúsztatott Justice League Dark című animációs film új előzetest kapott.


Hosszú idő után végül megvalósul a „Sötét Igazság Ligája” vagyis a Justice League Dark film. Az eredetileg élőszereplősnek készült film végül animációs formában készül el (habár közben az élőszereplős változatot is elkezdték újra fejleszteni), amelyben az Igazság Ligájának az eddigieknél sokkal sötétebb veszéllyel kell szembenéznie. A gonosz legyőzése érdekében Batman elindul, hogy olyanok segítségét kérje, akik rendelkeznek tapasztalattal a természetfeletti dolgokban, többek közt John Constantine-t, a démonvadászt.

A filmet Jay Oliva rendezi, aki többek közt a sokak által legjobb DC-s animációs filmnek tartott Batman: A sötét lovag visszatérért is felel. Az eredeti szinkronhangok közt sokan térnek vissza a karakterükhöz hangként (például a Constantine hangját adó Matt Ryan korábban eljátszotta a karakter élőszereplős változatát a Constantine sorozatban), a magyar hangokról nincs információnk.

Várható megjelenés: DVD-n, 2017 elején. Az előzetest a DC Comics Magyarország jóvoltából feliratosan is megtekinthetitek.