2013. október 25., péntek

Mobilos applikáción Dóra és piros csizmás társa

Beszélő hátizsákjával, és piros csizmás kismajmával Dóra, a felfedező számtalan mókás és vidám kalanddal szórakoztatta már a legkisebb tévénézőket a Nickelodeonon. Ők ketten olyan feladványokkal néztek hétről-hétre farkasszemet, mint a nyelvtanulás, a számolás, és néhány vicces fejtörő, miközben játékos észrevételeikkel az iskolakezdésre készülő piciknek is sokat segítettek. Most Dóráék mindenhova elkísérhetik apró rajongóikat, hiszen már magyar nyelven is elérhető a sorozaton alapuló okostelefon applikáció.

http://4.bp.blogspot.com/-RmanU_kdK2Y/UmpMF0pqVjI/AAAAAAAABA8/HBaNzWLBxOY/s320/dora_+afelfedezo_app.jpg
Dóra, a felfedező a legkisebbek segítségét kéri! Ahogy a mesében gyakran a nézőkön múlik, hogy kedvenc világjárónk visszaszerezze az elveszett tárgyakat, amiket ellenfele, a rosszindulatú róka eltulajdonított, úgy most a mobil alkalmazásban is a gyerekeken múlik a happy end. A szülőknek nincs más dolguk, minthogy letöltsék és elindítsák a Playtime with Dora nevű appot, innentől pedig könnyed, mégis tanító jellegű feladatok válnak elérhetővé a kicsiknek.

A játékban puzzle-ök, memóriajátékok és olyan feladványok is akadnak, amelyekben Dóra elbújt a gyerekek kíváncsi szemei elől. Így a játékosokon múlik, hogy minél előbb megtalálják a latin csöppséget, aki cserébe értékes pontokkal honorálja a próbálkozókat. Korlátlan szórakozás várja a legfiatalabb korosztályt! Ahogy Dóra a sorozat néhány részében mágikus rejtélyekkel találta szembe magát, úgy a picik is varázslatos élményeknek lehetnek majd részesei az egyszerű, mégis szórakoztató applikációnak köszönhetően.

„Megcsináltuk!” – dalolja minden részben önfeledten Dóra és piros csizmás társa, sikerélményekben pedig a fiatal játékosoknak sem lesz hiányuk, az oktató jellegű alkalmazás az egyik legbarátságosabb hangvételű mini-applikáció, ami jelenleg a piacon található.

Dóra, a felfedező – minden nap új kalandokkal a Nickelodeonon!

forrás: Viacom